Ehbo Doos Die In Je Handtas Past Van Aloe Vera

Er gebeurt bijna nooit iets. De pleisters liggen te verstoffen in hun doosje en de pijnstillers zijn eigenlijk over datum. Gelukkig. Maar wat als er ineens wél iets gebeurt? Een klapraam dat zijn werk niet deed – met, in een halve seconde onoplettendheid, mijn pink ertussen – herinnerde me eraan dat het toch wel echt handig is om dan direct naar het juiste potje te kunnen grijpen in het medicijnkastje. Deze drie producten vervangen je hele ehbo box. Je kan ze overal mee naar toe nemen.

De spray, is bacterie dodend, schimmel werend en werkt als een pleister. Legt een vilt laagje aan over de wond.

De concentrate, haalt gelijk de pijn weg. en geeft herstelling van binnen uit.

De propolis, Antibacteriële werking: doden de bacteriën, virussen en schimmels .Stimuleert de natuurlijke afweer van infecties door de antibacteriële werking.Voor de zeer onrustige plekjes/ plekken op de huid.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: