Eerste Hulp Spray

Je hebt je gestoten, een snijwondje. Je krijgt je vinger tussen de deur, Je verstuikt je enkel. Je bent in het bos en prikt je aan brandnetels, je hebt een ontstoken oog, je hebt kies pijn, wat er ook gebeurt dagelijks. Deze spray geeft gelijk verlichting .

, Deze spray heeft een veelzijdig gebruik en bevat het beste van ALOË VERA en 12 soorten plantenextracten.

SOS spray is mijn slimme helper thuis, onderweg of in de natuur. In mijn doos met persoonlijke medicijnen kan ik het gewoon niet missen. Ik draag nog steeds de geschaalde versie in mijn handtas en ik zal hem niet teleurstellen. Vraag je waarom? Mijn per ongeluk beschadigde huid desinfecteert onmiddellijk, vernietigt vijandige bacteriën, kalmeert haar en regenereert. De huid heeft een beschermende film en is vers.

wanneer:

  • Ik heb vermoeide ogen na mijn dagwerk op de computer, ik spuit gewoon de wattenstaafjes en doe erop. Het reliëf is goddelijk!
  • Ik ben overweldigd door zonnebaden in de zomer, breng de spray aan en de huid wordt voorzichtig gekoeld en geleidelijk geregenereerd.
  • in het bos ontmoet ik een mug of een bij en we zijn het er gewoon niet mee eens dat ik me liever zou moeten ontwijken, ik breng de spray aan.
  • kuchti en per ongeluk rust mijn hand op een verwarmde oven of kookplaat, ik gebruik spray.
  • mijn handen smeken om mijn milde eczeem te onderdrukken, ik breng onmiddellijk de spuitbus aan.
  • mijn middenoor- of nekpijn doet zich voor.
  • Ik kon het hele jaar door geen chronische ritmes kwijt, sos spray was mijn helper. Hij was in staat om mijn neusslijmvlies en mijn evenwicht te bevochtigen.
  • mijn gerafelde haarpunten hunkeren naar regeneratie.
  • Ik heb eens per jaar een onaangename koorts, ze komen in een rij EHBO sprays.
  • mijn tandarts pakt acht, desinfecteert de mondholte met een spray.

Het gebruik van SOS Spraye heeft mij echt bewezen. Zorg ervoor dat je het zelf doet.

Spray  bevat een unieke mix van 83% aloë vera-gel en 12 kruiden:

goudsbloem – verfrist het lichaam, bevordert de functie van het ademhalingssysteem, huidaandoening en wondgenezing, oogtoestand

tijm – bevordert normale urinewegsysteemfunctie

Passiebloem – Bevordert slaap en algemene ontspanning

kamille recht – bevordert de spijsvertering, ontspant de luchtwegen, is een natuurlijke antioxidant, bevordert natuurlijke afweer, natuurlijke huidconditie, beïnvloedt positieve stemming, slaap en ontspanning

salie – is een natuurlijke antioxidant, bevordert de spijsvertering, functie van het ademhalingssysteem, haarkwaliteit, ondersteunt natuurlijke afweer, ondersteunt de conditie van botten en gewrichten

Creme geneeskunde – bevordert de functie van het urinesysteem, de spijsvertering, is een prebioticum, is een natuurlijke antioxidant, bevordert de activiteit van de maag en lever, bevordert ontgifting – uitscheiding

Borage – ondersteunt de gewrichtsaandoening, ondersteunt de luchtwegen

gember – werkt ontstekingsremmend, bevordert het koolhydraatmetabolisme, reguleert ontstekingen, bevordert de normale bloedsuikerspiegel, activeert het cardiovasculaire systeem, bevordert de spijsvertering, bevordert de luchtwegfunctie

de spray bevat ook sandelhout, eucalyptus en kruidnagel.

Vertel me hoe Spray EHBO je helpt in je dagelijks leven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: