Marketingsplan Je Plan Om Te Groeien

In 1985 werd LR-International opgericht in Ahlen (Westfalen). Nu, 20 jaar later, behoort LR wat omzet betreft tot de grootste MLM-bedrijven van Europa. Reden voor het grandioze succes zijn de LR-producten, made in Germany, waaronder de gecertificeerde voedingssupplementen, zoals de Aloë Vera Life Essence Gel van LR en de uitstekende verzorgingslijnen.

Even succesvol en uniek is het concept van de Starbox. Exclusieve parfumcreaties van beroemdheden zoals de tennislegende Boris Becker, de zevenvoudig wereldkampioen formule 1 Michael Schumacher en Duitslands mooiste exportproduct Heidi Klum.

Vanaf het begin mikte LR vanuit Ahlen op de rest van de wereld, en op dit ogenblik vinden we LR terug in 28 landen en de tendens is stijgend

Dankzij het unieke vergoedingssysteem van LR kan iedereen eindeloos veel verdienen, onafhankelijk van leeftijd en geslacht, opleidingsniveau, persoonlijke ervaring en financiële achtergrond. En dit zonder financieel risico. Als LR-consulent krijgt u een aantrekkelijke winstmarge bij de verkoop van hoogwaardige producten van LR. Bovenop uw behaalde omzet geeft LR u een extra bonus, afhankelijk van het aantal verkochte producten.

Het vergoedingssysteem van LR geeft u de mogelijkheid oneindig veel te verdienen. Reeds met een wekelijkse inzet van 10 uur kunt u zich dankzij dit systeem van een aantrekkelijk tweede inkomen verzekeren. Maar ook inkomsten van 80.000 € per maand en meer zijn bij LR realiteit, maar geen garantie. Het succes hangt uitsluitend af van uw wil en uw inzet.

LR beloont uw prestaties. U krijgt automatisch nuttige marketinginstrumenten zoals uitnodigingen voor perspectiefmeetings of reisseminars naar exotische droombestemmingen zodra uw onderneming een bepaalde grootte heeft bereikt

Daarenboven ondersteunt LR het opzetten van een eigen verkooporganisatie met de uitkering van een provisie. Als kers op de taart hebben we het aanvullende autoconcept met een firmawagen van Mercedes Benz en/of Porshe.

LR ondersteunt uw succes bij uw LR-activiteiten rechtstreeks. Maandelijks voorzien wij alle actieve consulenten van een catalogus met een groot aantal nieuwe producten en maandelijkse aanbiedingen die franco huis worden geleverd. Vooral de tijdelijke prijsacties en speciale aanbiedingen maken het verkopen gemakkelijker. Een maandelijks magazine voorziet u van achtergrondinformatie over de nieuwigheden en van belangrijke tips, die u helpen de producten van LR aan de man te brengen.

Met het oog op het vergroten van uw omzet en de uitbreiding van uw klantenbestand bieden we u bovendien methodische opleidings- en bijscholingsmogelijkheden.

Onder leiding van onze hooggekwalificeerde cursusleiders leert u goed argumenteren en de verkoopmethodes van LR omzetgericht toepassen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: