Zo Maak Je Moderne Smokey Eyes

INTENSIEVE KLEURORDER

De kunst is om de kleur zo intens mogelijk op de wimperwortels te houden en deze vervolgens naar buiten te laten vervagen. Trek eerst een lijn over de wimpers met een zwart kohl-potlood met een zachte punt. Fineer het vervolgens met een zachte oogschaduw met een make-upborstel. Voor een verbluffend uiterlijk en een donkerdere tint kun je deze techniek een paar keer herhalen. Eindelijk, voor een perfecte afwerking, maskeer je de make-up met een grotere borstel. “

Dit is hoe je moderne smokey eyes beheerst

ALTERNATIEVEN VOOR ZWART

“Intense kleuren zoals nachtblauw in metallic-look, chocoladebruin of violet zijn niet alleen bijzonder mooi in de avond, maar ook veel moderner dan klassiek zwart. Gebruik een penseel om de oogschaduw te deppen in plaats van te mengen met je vingers. Deze techniek zorgt ervoor dat het poeder niet vervaagt. Nogmaals, je kunt met vertrouwen verschillende lagen toepassen. “

Dit is hoe je moderne smokey eyes beheerst

VERBERG GOED

“Het geheim van een bijzonder professionele afwerking is een zachte, zachte borstel en de juiste opname en vervaging van de oogmake-up in zachte, cirkelvormige bewegingen. Dus roepen ze een subtiele smokey-eye-look op, waarmee je gegarandeerd hoofden kunt draaien. “

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: