Zo Maak Je De Perfect Face Make up

Een make-up toepassing kan een gecompliceerde zaak zijn, omdat we allemaal ons eigen setje regels en protocol volgen als het erom gaat onze gezichten op te stellen. Soms raken we zo vast in onze routine dat we vergeten te stoppen en erover na te denken. Vraag je je wel eens af of je je make-up toepassing juist gebruikt ?

STAP 1: Begin met een schone lei. Zorg ervoor dat uw gezicht fris en gehydrateerd is voordat u een product erop legt . Breng dan de primer aan met je vingers om er zeker van te zijn dat je make-up de hele dag blijft zitten.

STAP 2: Breng een foundationvezels aan op de hals met behulp van een duo-vezelborstel (van het soort met witte tips!) .

 STAP 3: Breng concealer onder uw ogen aan in de vorm van een driehoek. Deze techniek zorgt voor natuurlijk ogende dekking, verheldert uw gezicht en vestigt de aandacht op uw ogen.

STAP 4:   Breng een markeerstift aan langs de bovenkant van je jukbeenderen, op de boog van de Cupido, kin en tussen de wenkbrauwen. Veeg vervolgens een contourpoeder langs de zijkanten van uw neus, langs het voorhoofd (in de buurt van uw haarlijn) en holten van uw jukbeenderen.

STAP 5: Breng blos aan op de appels van je wangen en strek je uit richting de slapen.

STAP 6: Breng een lichtgouden, glinsterende schaduw (of een schaduw naar keuze) op de deksels aan en net onder de wimperlijn. Strijk met een zachte, gemengde borstel een zachte bruine tint in de vouw en smeer deze naar buiten. Vul je wenkbrauwen in met een wenkbrauwpotlood of poeder. Veeg op een mascara en je oogmake-up is ingesteld!

STAP 7: Veeg met een lippenseel op een natuurlijke, roze roze lippenstift en je bent klaar om te gaan!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: