Reuma En Msm

MSM

MSM staat voor MethylSulfonylMethaan. Dit is een zwavelverbinding die mogelijk de aanmaak van kraakbeenweefsel kan bevorderen. Kraakbeen bevat immers veel zwavel. Er zijn wel wat positieve resultaten van MSM gevonden bij mensen met knie-artrose. Deze studies voldoen echter nog niet aan de officiële betrouwbaarheidseisen of hebben een te korte looptijd om het effect op de langere termijn te kunnen beoordelen. Dus de werking van MSM wordt nog niet gesteund door gedegen wetenschappelijk onderzoek. Mogelijk kan deze zwavelverbinding een periode helpen bij beginnende gewrichtsklachten. De ontstekingen worden echter niet bestreden, zodat er verdere kraakbeenschade kan ontstaan.msm gel 2018

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: