Onze Produkten

NATUUR-PRODUCTENgewoon natuurlijk gezond

Voor alles wat betrekking heeft op onze huid en spieren hebben we allemaal wel een of andere crème in de kast staan. Een gezichtscrème, bodylotion, voetencrème, bekende merken spiercrèmes. De meeste staan bol van de paraffine, siliconen en parabenen. We maken daar onze huid echt niet blij mee. Integendeel! Deze stoffen verstikken de huid.

De natuur heeft ons heel veel goeds te bieden. Juist de natuurlijke ingredienten bevorderen de gezondheid en de schoonheid van onze huid. Daardoor wordt de levenskwaliteit verbeterd. Wij hebben daarom besloten om alleen nog maar producten aan te bieden die vrij zijn van dit soort huidonvriendelijke ingredienten.

Natuurlijk staat bij ons service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Precies zoals u van ons al gewend bent!

JOHANNES EN HETTY

TEAM FRYSLANcropped-img_20161024_105001-1.jpg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: