Het Juiste Parfum Kiezen

Dit kan alleen maar door het zelf te proberen. Om die reden heeft lr de Starbox met de praktische testers ontwikkeld. Wij adviseren de parfums eerst op een geurkaartje uit te proberen. Als de geur u bevalt, kunt u deze op uw huid uitproberen. Want pas dan kan de geur zich ontwikkelen, en kunt u beoordelen of de parfum u bevalr of niet.

TIP:: ruik maximaal 4 geuren achter elkaar en neem dan even een korte pauze, omdat het anders te veel wordt voor uw neus.

Een belangrijke factor tijdens de zoektocht naar de juiste parfum is de vraag bij welke gelegenheden u de geur wilt dragen. Vooral het seizoen(in de zomer eerdere frisse en lichte parfums, terwijl in de winter zwaardere en intense geuren beter passen)en de gelegenheid (op kantoor , bij het sporten of tijdens een feestelijke gelegenheid)spelen een rol. En natuurlijk moet de geur ook bij uw type passen: bent u sporttief of toch eerder elegant en romantisch?

Combinatie van Geuren: Ongelooflijk , maar waar. Er zitten tot wel 200 geuraroma’s in een enkele parfum. Dat maakt de harmonische balans van een parfum natuurlijk zeer gevoelig. Wanneer u meerde parfums tegelijkertijd gebruikt, verstoort u deze harmonie en ontstaan er disharmonieen die het karakter van de individuele parfum teniet kunen doen. Om deze disharmonie te vermijden, presenteren wij complete geurseries. Daarmee kunt u zich van top tot teen met uw lievelingsgeur parfumeren.

Het parfum goed op brengen: Parfum opspuiten en op de huid laten drogen. In geen geval inmasseren of op de huid uitwrijven, zodat de geurintensiteit niet verloren gaat.Puur parfum wordt vanwege hoge concentratie parfumolie zeer spaarzaam aangebracht. Meestal is een druppeltje ergens op de huid voldoende. Ideaal zijn die plaatsen waar een bloedvat dicht aan het huidoppervlak ligt en waar de doorbloeding hoger is. Daar is de huid bijzonder warm, waardoor de geur zich het beste kan ontplooien. Deze plekken bevinden ich in de hals, op het decollete, aan de binnenzijden van de polsen of in de knieholtes, in de ellebogen en in de nek. En niet te vergeten: Het beroemde druppeltje achter het oor.

Na een tijdje neemt u  uw eigen parfum niet meer waar: Dat is het natuurlijke gewenningseffect. Als u voortdurend dezelfde geur gebruikt, raakt uw neus er na een tijdje aan gewend en ruikt u hem niet meer. Maar voor andere personen in uw omgeving kan uw parfum toch nog steeds intens aanwezig zijn.

Onze tip: Verander eens wat vaker van parfum! Beperk u niet tot slechts een lievelingsgeur, maar gebruik meerdere parfums, afhankelijk van uw stemming en gelegenheid.

Het zelfde parfum. Een andere geurbeleving: Twee belangrijke redenen zijn de gestelheid van de huid en onze voeding. De geur gaat een reactie aan met de geur van uw eigen huid en ontwikkeld daardoor een heel individuele uitstraling. Zo kan een parfum op een droge huid niet zo intens geuren als op een vettige huid. En daarom kan het ook voorkomen dat een geur die u bij een ander lekker vindt ruiken, bij u zelf een heel andere uitstraling ontwikkeld. Naast de huidconditie zijn ook uw stemming en het moment van de dag onderscheidende factoren voor uw geurwaarneming. Wat ’s avonds lekker ruikt , kan overdag te opdringerig zijn.

De houdbaarheid van het parfum op uw huid verlengen: Aan de ene kant geuren parfums niet allemaal even lang: Dat is afhankelijk van de specifieke ingredienten. Aan de andere kant varieert de houdbaarheid van een parfum afhankelijk van de individuele huidconditie van de drager van de geur. Om deze te verlengen kunt u de geur in de loop van de dag nogmaals opfrissen.

Uw parfum bewaren: Parfum dient op een koele en droge plaats te worden bewaard. Het liefst in de orginele verpakking. Sterk zonlicht en warmte kunnen de kleur van de geur aantasten en de geurintensiteit en houdbaarheid verminderen.

startbox

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: