Hoe Ben Ik Gestart Met Netwerkmarketing

Hoe ben ik begonnen met MLM.

Ik ben met networkmarketing begonnen in 2017. Ik wist niet dat het eigenlijk MLM was.

Ik zocht iets voor mijn kleinzon, hij had het steeds zo benauwd en een schooldag hield hij niet vol. Met de kinderen na school spelen, dit daar had hij de energie niet meer voor. Ik dacht hij is nog zo jong en ligt meer in het ziekenhuis aan de zuurstof dan dat hij geniet van zijn jonge leventje. Hij moet nog zoveel ontdekken. Ik was aan het zoeken op internet hoe help ik toch mijn kleine schat. Ik kwam een produkt tegen en had er alle vertrouwen in dat , dit hem zou kunnen helpen. Het is een puur natuurlijke produkt zonder toevoegingen. Kijk daar ben ik altijd naar op zoek. Ik heb geinformeerd en kwam bij een oude collega van school te recht.

Ik heb de fles drinkingsgel gekocht. En toen kwam ze met een verhaal. Als je nu een heel pakket koopt met verzorgings produkten. Dan mag je dit daarna bestellen met minimaal 30% korting. Ik ben altijd gek op korting. Ik ga ervoor. En vertelde ze me. Je mag het aan prijzen bij anderen en mag je het verkopen met 30%. Een extra inkomen is nooit weg. Ik koop het pakket en mijn fles. En vertelde ze je krijgt ook nog bonus over je bestellingen. Ik heb al een passief inkomen van 1500.00. Jeetje zeg ik, dat doe je goed.

Hoe doe je dat? Ze verteld iedereen over de produkten , vrienden, familie. Adverteerd op facebook. Dat klopt anders was ik het produkt niet tegen gekomen. Ze was nog maar een jaar bezig, en het ging heel erg goed. Ik heb het produkt bij mijn dochter gebracht en verteld hoeveel hij er van moet hebben en wanneer . Verteld dat het een natuurlijke produkt is.

En onze kleinzoon knapte heel erg op, na vier dagen gebruik van de mindmaster, speelde hij weer op scholplein. En gaat weer hele dagen naar school.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: