Overgewicht Boven De 40 jaar. Hoe Raak Ik Mijn Overtollige Kilo’s Dan Nog Kwijt?

Ik ben zelf 47 jaar, en heb al jaren overgewicht. Ik heb van alles geprobeerd.

Dan zeiden ze tegen mij je moet calorieen gaan tellen. Ik was de hele dag met de weegschaal en voedsel bezig. Dat was niet ideaal. En maar weer op de weegschaal. En alles wat ik at moest ik noteren met de calorieen erbij. Je kan niet veel anders meer doen.

De oplossing was , alles opschrijven en voor de laatstte maaltijd. Alles optellen , en dan kon je zien wat je nog mocht hebben. Kwam wel voor dat ik niks meer mocht hebben en over mijn calorieen zat , ik mocht 1400 per dag. Dit was ook niet ideaal. Maar hoe raak ik dan mijn kilo,s kwijt.

Ik neem nu elke ochtend mijn yoghurt en Meusli. Tussen de middag neem ik mijn shake. Of een candybar. Rond vier uur neem ik mijn soep. ’s avonds gewoon warm eten of uit eten. Ik maak voor overdag een fles met kruiden thee die vocht afdrijft, en een fles met ranja met daar in Colostrum. Colostrum kan ook puur ingenomen worden, maar de smaak is niet erg lekker en door de ranja proef je dat niet meer.

Door dat ik deze produkten gebruik. Verlaag ik mijn bloeddruk, mijn Cholesterol is beterder. Ik krijg bij de produkten een online programma ik kan mijn gewicht bijhouden. Krijg oefeningen die je thuis makkelijk kan doen. Een dagdeling met recepten, voor iedereen. Wil je geen vlees eten en vis. kun je het programme omzetten naar wat je wel of niet wil eten. En er zitten vezels in , die je darmen stimuleren en 12 vitaminen en 10 mineralen en spoorelementen. Dus je hoeft niet bang te zijn voor te weinig inname van vitaminen tijdens het afslanken

Ik ben zelf nu 6 kilo kwijt en ga nog even door , wil nog 13 kilo kwijt.bmd

20180819_073316.jpg

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: