De Waarheid Over Fibromylagie Nu Eindelijk Onthult

Fibromyalgie is in de afgelopen jaren steeds meer in verband gebracht met chronische verzuring van het bindweefsel en het spierweefsel. Diep in het bind- en spierweefsel hebben zich zure afvalstoffen opgehoopt waardoor pijnklachten over het hele lichaam voorkomen. De verzuurde weefsels hebben een verstorende werking op diverse biochemische processen. Fibromyalgie geeft geen ontstekingen zoals andere reumatische aandoeningen. Het chronische verloop van de pijnen kan verder leiden tot slapeloosheid,vermoeidheid, depressiviteit en verhoogde stress. Deze symptomen hebben op hun beurt een sterk verzurende werking op het lichaam waardoor er weer meer klachten kunnen ontstaan.

Omdat fibromyalgie gerelateerd is aan een verstoord zuur-base evenwicht, kan verbetering worden verkregen door het behandelen via het ontzuren van het lichaam.

SYMPTOMEN

De volgende symptomen kunnen wijzen op fibromyalgie:

 • Last van vermoeidheid en stijfheid bij het opstaan
 • Pijnklachten op meer dan 11 van de 18 zogenaamde ‘pijnpunten’ (tenderpoints genoemd)
 • Pijnplekken aan beide kanten van het lichaam
 • Langer dan drie maanden pijn- en stijfheid op ten minste drie plekken in het lichaam
 • Pijnplekken in het bovenlichaam, de billen of benen
 • Langere tijd (chronisch) vermoeid
 • Problemen met het slapen
 • Spierpijnen in het hele lichaam
 • Prikkelbare / spastische darm
 • Concentratiestoornissen
 • Vergeetachtigheid
 • Stemmingswisselingen
 • Verhoogd koude gevoel
 • Gewrichtspijnen
 • Depressiviteit
 • Angst- en paniekgevoelen

Zelf heb ik fibromylagie. Ik had jaren lang vage klachten. Een knie die dik werd en na twee dagen weer afzakte. Ontzettend last van de rug, niet kunnen staan , niet kunnen zitten. Als ik dan met pijn en moeite op de stoel zat, schreeuwde ik het uit van pijn om weer omhoog te komen. De oplossing van de huisarts van aan de tramedol. Maar daar werd ik nog zieker van. Duizelig en erg moe. Ik wou niet de hele dag in bed liggen, ik ben een mens wat altijd in beweging is. Dan had ik op eens weer een jicht aanval. Liep ik weer op de buitenkant van mijn voet. Waardoor mijn houding ging veranderen en op meerdere plekken weer pijn kreeg.

Ik heb veel onderzoeken gehad. En op den duur kreeg ik te horen dat ik Fibromylagie had. En kreeg therapie, want ik moest mijn leven anders gaan indelen. Minder werken en ik moest mijn lichaam meer rust geven te herstellen. Ik heb dit gedaan en het werd er niet minder van. Maar de pijn bleef, ik nam per dag 6 paracetamols en 6 ibuprofens. Ik weet dat dit niet verantwoord was maar ik wou van die vreselijke pijnen af.

Nu ik er achter ben gekomen dat het aan de verzuring ligt van mijn lichaam. Heb ik mezelf getest en inderdaad jeetje wat was ik verzuurd. Ik  ben networkmarketer geworden en gebruik produkten van mijn bedrijf. En ik ben blij dat ik nu veel meer kan. Het heeft een paar maanden geduurt, maar ja de verzuring was er ook niet in een paar weken, dat is in die jaren heel erg opgebouwd.

Nu na een jaar kan ik zeggen dat ik helemaal pijn vrij ben. En kan genieten van alle dagen, en leuke dingen kan doen met mijn familie.

Voor tips en of meer informatie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: