BodyMission Stap Voor Stap Naar Jouw Gewenste Gewicht

Bodymission, verander je leefstijl.

stock-photo-overweight-woman-eating-fast-food-112443911

Wil je er aantrekkelijker uitzien en je goed voelen in je lichaam?

Of je nu enkele kilo’s wil kwijtraken of enkele kledingmaten – met Body Mission kan je jouw doel bereiken zonder genot en smaak af te geven!

Wil jij eenvoudig jouw gewenste gewicht bereiken?  

Vervang twee maaltijden, en eet  een gewone warme maaltijd  mee met uw gezin.

Variatie voor elke smaak

The Body Mission – dat betekent met plezier naar het gewenste gewicht toe. De grote verscheidenheid aan verschillende smaken en maaltijden houdt de motivatie voor een lange tijd op peil. Bovendien kunnen alle gerechten eenvoudig in het dagelijks leven worden geïntegreerd, zelfs als de tijd weer kort is.

Een doos, veel mogelijkheden: De Body Mission kan worden samengesteld op basis van persoonlijke voorkeuren. Soepen, shakes, vlokken, repen – alles is verkrijgbaar in verschillende smaken. Van zoet tot hartig, van fruitig tot krokant. Het complete pakket bevat ook de toegangscode voor de personal weight loss-coach en praktische dieetgenoot!

shakes

shakes

Schud het! Romig en heerlijk en super snel gemaakt: de Figu Active Shakes Latte Macchiato, Strawberry Banana of Vanilla Flavour vervangen een complete maaltijd en bieden veel belangrijke voedingsstoffen.

 

Soepen

Suppe

Heet en rustgevend! De Figu Active soepen warm van binnen en verwen je met verfijnde smaken: fruitig zoals de soep-tomaat-mediterraan, exotisch zoals de soep-groentecurry India of pittig zoals de aubergine van de soepaardappel.

bars

Riegel

Genoegen om te gaan! Voor alle zoetekauwen is er goed nieuws: De zoete Figu Actieve repen met de smaken knapperige karamel, aardbei-yoghurt en nougat-smaak passen in elke zak en vervangen een volledige maaltijd.

Dieetcompagnon

t-proteïne-shake

De competente dieetgenoten van de Body Mission ondersteunen je op weg naar het gewenste gewicht. Protein Power is de perfecte partner voor sport en ondersteunt spieropbouw  . Pro Balance biedt essentiële voedingsstoffen. De kruidvastende thee draagt ​​bij aan een calorie-vrije waterbalans.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: