Hoe Pro Balance Uw Helpt Bij Het Ontzuren

Pro balance kan het evenwicht van de zuur-basehuishouding ondersteunen, en daarmee het algeheel welzijn bevorderen. Het kan helpen tegen vermoeidheid, veroorzaakt door een tekort aan mineralen en een onpasselijk gevoel. Pro balance bevat afgestemde basische mineralen en een sporen elementen zoals calcium en kalium. Gluten- en lactosevrij en bevat geen ingredienten van dierlijke oorsprong.

Het menselijk lichaam is aangewezen op de regelmatige aanvoer van mineralen zoals magnesium, calcium en kalium, en sporenelementen zoals koper, croom en molybdeen. Deze zorgen ervoor dat de zuur-basehuishouding word gereguleerd. We maken in Pro balance gebruik van calcium- en natriumcarbonaat.

Er zijn merken op de markt die bevatten oxide, maar hier kun je niet veel van opnemen. Magnesium carbonaat neemt iets beter op, omdat dit organisch gebonden is. Deze zorgt nog meer voor het ontzuren. Deze is normaal alleen te verkrijgen in de apotheek. De combinatie van carbonaten en citraten , een bijzondere combinatie geeft een werking op lange en korte termijn. Dit product van LR is de Mercedes onder de ProBalance producten.Een set van drie voldoet voor een Balanskuur van 3 maanden, met 3x4tabletten per dag. Na deze start kuur de hoeveelheid halveren, dus 3×2 tabletten per dag.

PRO BALANCE2018

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: