Fiberboost Ondersteunt Mensen Die Kleine Porties Volkorenprodukten, Groente En Fruit Eten

Johannesbroodpitmeel, quarpitmeel en konjakmeel

Gerelateerde afbeelding

Drie hoogwaardige ingredienten die zorgen voor het hoge aandeel ballaststoffen in Fiber Boost. Ballast stoffen zijn een belangrijk bestanddeel van de dagelijkse voeding. Het produckt bevat bovendien een belangrijk sporen element van het lichaam, chroom, dat belangrijk is voor de instandhouding van de normale bloedsuikerspiegel.

Fiber boost is volledig zonder toegevoegde suikers: de natuurlijke zoetheid van stevia verleent het produkt een aangename smaak. Fiber boost is gemakkelijk klaar te maken en kan zonder moeite in de dagelijkse routine worden geintegreerd.

Consumeer eenmaal per dag een bereide portje Fiber boost. Het wordt aangeraden om het produkt tussen twee maaltijden te nemen. De aan gegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid maag niet worden overschreden. Zorg voor een afwisselende en evenwichtige voeding en een gezonde levenstijl.

Roer twee afgestreken maatlepels (3.5g) in 200 ml vetarme, lactosevrije melk(1.5% vet) of water en drink het onmiddelijk op. Gebruik hiervoor een glas waar mnimaal 300 ml in past. Het produkt kan ook in een shaker worden bereid.

Fiber-Booster2018

Subscribe to our mailing list

* indicates required
/ ( mm / dd )

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: