Business Club Networkmarketing

Ik ben uitgenodigd door mijn sponsor, voor de Network Business club. We hebben 5 x een bijeenkomst.

We zijn 27 augustus naar Amsterdam afgereist, Ik ben vroeg vertrokken , en kon het laaste stuk met mijn sponsor mee rijden. Ik ben onderweg een paar keer gestopt bij een benzine station. Daar heb ik naar een training geluisterd en notities gemaakt. Ik heb mijn opdracht nog door genomen, maar vind het eng om voor een heel team mijn verhaal doen. Maar ik ga het doen.

20180827_184835[1]

Ik ben naar Het Witte hotel gereden en vanuit daar zijn we met een auto doot gereden naar De Harbour Club in Amsterdam. Er zijn door drie organisatie leiders , mensen uitgenodigd om op te leiden tot ook organisatie leiders. Ik ben zeer vereerd, dat ik uitgenodigd ben en hier aan deel neem.

We begonnen met champagne , en hebben samen op een mooie samenwerken en een mooie toekomst

20180827_185804[1]

We kregen allemaal het boek van Eric WorreGo Pro

en een map met informatie en schrijfblok. We zijn daarna gestart, met vertel je verhaal in drie mnuten. Ik was best zenuwachtig , niet om mijn verhaal maar ik stotter dan heel erg en kan niet uit mijn woorden komen. Wat een verhalen , erg indrukwekkend waarom iedereen is gestart met mlm . Veel zijn als klantĀ  Hun gezondheid is erg verbeterd en daarom geven we de informatie door om anderen het zelfde te geven.

Nadat iedereen zijn verhaal had verteld, Sommigen hadden meer dan drie minuten nodig maar is logisch, we hebben allemaal veel mee gemaakt. En zijn erg blij, met ons bedrijf, ze dragen ons op handen. En wij hun. We krijgen een nieuwe opdracht mee, we werken uit het boek van Eric Worre. We maken een presentatie uit een bepaald deel van het boek en een organigram van je team.

De volgende bijeenkomst is : 26 September Hoofkantoor BeNeLux Herentals.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: