Ryan En Lianne Het Weekend Logeren Bij Pake En Beppe

Onze tweede dochter en haar man wilden graag het weekend naar de Adminraals dagen in Dokkum. Of wij op de twee kleinkinderen kunnen passen.

Ik vind dit altijd leuk. Alleen ik moest zaterdag werken van 7.15- 15.45 en mijn man had avonddienst van 15.30-23.59 . Gelukkig kan een collega het vanaf 13.00 van mij over nemen en kunnen pake en ik elkaar aflossen.

Op mijn werk hadden ze vandaag twee uilen, prachtige dieren. Ik zei tegen een collega , kom je kan je op de foto met een uil. Deze collega was niet zo enthousiast. Ik heb een bewoner gevraagt, die was niet bang en wou wel graag. O wat was dat mooi om te zien. Ik heb foto’s gemaakt die toon ik hier niet wegens de privacy. Maar ik heb ze voor deze mevrouw uitgeprint en neem ik maandag mee voor haar.

20180908_120641[1]

Na mijn werk zou ik naar huis bellen zodat mijn man het eten op kan zetten, en het klaar is als ik thuis ben. En we konden gelijk eten bij thuis komst.

20180908_134457[1].jpg

Als pake naar zijn werk is , wouden de kinderen graag naar het bos. We zijn naar Bakkeveen geweest. Het was er prachtig weer. We hebben de blauwe route gelopen. Ze hebben paddestoelen gezocht die beppe op de foto moest zetten en denneappels gezocht.

Deze diashow vereist JavaScript.

Daarna zijn we naar de doolhoffen geweest, er waren veel speeltoestellen. En drie doolhoffen wat hebben ze gespeeld en wat waren de doolhoffen mooi gemaakt. Het viel niet mee de uitgang te vinden. Maar gelukkig wist ryan waar we langs moesten. Anders zat ik nu geen blog te schrijven.

Deze diashow vereist JavaScript.

Rond vijf uur zijn we naar huis gegaan. ze hebben daar nog een minion ijsje gehad. Intree is gratis maar een consumtie verplicht. Ik heb thuis nog pannekoeken gebakken,

 

IMG-20180908-WA0044[1]

tussen door de kleine meid gedoucht. En ryan achter de tablet speeletje doen. Na het eten Lianna achter de tablet en ryan in de douche.

20180908_185339[1]

En dan is het 19.30 en bedtijd. Even een verhaaltje vertellen en ze vielen heel snel in slaap.

De zondag’s :

De kinderen waren 7.30 wakker. We hebben geroosterde broodjes gegeten en ze hebben eerst een voedingssuplementen gehad.

20180815_111942

En beppe ook. Pake laten we uitslapen die was heel laat thuis. Er was feest in Dokkum maar Ook in Leeuwarden daar waren de koning en konigin en Beatrix. Na het ontbijt even de dieren in het hertenkamp broodjes gebracht.

20180909_092807[1]

We zijn daarna weer naar huis gegaan, wnt ze wouden graag met de pompoenen beginnen. Er gezichtjes in maken en er moet een kaarsje in kunnen . Zodra ryan pompoenen ziet , weet hij dat beppe daar altijd gezichtjes van maakt en als het donker is mag het lichtje aan. Bij thuis komst gelijk begonnen , eerst uit hollen en dan het gezichtje er in snijden. Ryan wou een blij gezichtje en Lianna een boos gezichtje. Ryan wou graag zelf met het mesje proberen, maar hij sneed zich per ongeluk in de vinger. Spray erop en je ziet het nauwelijks meer.

Deze diashow vereist JavaScript.

Daarna hebben we video whatsapp aangezet en met heit en mem gebeld , die waren ook laat thuis. Maar de kinderen wilden graag hun zien en horen. ’s middags zijn we met zijn allen nog even naar Bakkeveen geweest, ze wilden even laten zien waar we waren geweest en op de grote uitkijk toren met heit.

IMG-20180909-WA0048[1]

Daarna de was van de waslijn gehaald en ze hebben alles weer schoon en droog mee naar huis. Pake was in tussen weer aan het werk en ik had een dagje vrij.

Het is zo ontzettend genieten , samen met je kleinkinderen dingen te onder nemen, we hebben van blikjes soort stelten gemaakt. Het lukte Ryan ’s middags het alleen er mee te lopen. Ze hebben zo lol gehad met die twee blikjes.

En toen werd het hier stil, de kinderen zijn met mijn dochter en man weer naar huis. Mijn man is aan het werk. En ik werk mijn website bij. En maak blog’s voor uit. Wegens de vakantie.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: