Onze Reis Naar Schotland

DE REISPAPIEREN ZIJN BINNEN. DE WANDELSCHOENEN DIE WE BESTELD HEBBEN ZIJN INMIDDELS OOK BINNEN.

De hotels zijn geboekt. We reizen door Schotland met de trein en de bus. We hebben in grote lijnen de bus verbindegen opgeslagen. We zijn alles aan het voor bereiden, de ferry uit ijmuiden, de ferry weer terug. Van de ferry met de bus naar het centrum van New Castle.

We vertrekken op een donderdaag . Vanuit ons werk gaan we naar onze vriendin in Sassenheim, hier blijft onze auto ook staan. We blijven een nachtje slapen. Vanuit daar gaan we met de trein naar ijmuiden, En gaan met de ferry richting Schotland als het een beetje mee zit zijn we de zaterdags in Schotland. Van uit daar reizen we naar Edinburgh hier verblijven we twee nachten en reizen dan door naar Ballater. hier verblijven we een nacht, dan gaan we door naar Croft Feach, hier verblijven we een nacht. En vertrekken dan naar Fort William, voor twee nachten. Onze laatste nacht zal in Lanarkshire zijn. En gaan we daarna naar New Castle om met de feey richting Nederland te gaan.

Wij zullen uiteraard onze hobby daar uit oefenen en een paar Geocache”s zoeken.

Ik zal alle bezienswaardigheden proberen te laten zien en hou u op de hoogte van onze reis.

Afbeeldingsresultaat voor schotland kaart

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: