Figu Active Hoe Heeft Het Mij Geholpen?

Ik was al jaren aan het zoeken, hoe raak ik mijn overtollige kilo’s toch kwijt, mijn buik elke keer in houden valt ook niet mee. En ben ik naar een dietiste geweest, ik moest mijn eet schema bij houden. Ik kreeg te horen dat ik te weinig voedsel nuttig per dag. Ik moest tussen de 1400-1500 kcal per dag innemen.

Oke , ik liep met papier en pen en een weegschal. Dit vond ik niet erg prettig, toen besloot ik om overdag gewoon te eten en onthouden wat ik had gehad, en dan tegen de avond kijken hoeveel kcal ik nog mocht. Vaak kwam het er op neer dat ik niks meer mocht hebben, of nog te veel kcal over had, dat ik nog heel veel moest eten. Ook hier werd ik niet goed van.

Ik ben de laatste maanden op onderzoek uit geweest en veel trainingen gevolgd, Nu heb ik ontdekt dat het aan de hormonen ligt, niet aan het eten. Ik was hier wel erg sceptisch over, maar ik ben gestart. Ik heb uitgezogd dat in Colostrum leptine in zit , dat dit het vol gevoelshormoon is. Ik ben hier mee gestart en dacht, het is een natuur produkt het kan geen schade veroorzaken. Het zit vol goeie vitaminen en mineralen. Dus het doet vast iets.

Ik ben nu een paar weken begonnen met de Colostum , en het heeft heel effect. op mijn lichaam en ik val rustig af. Niet te snel, het is een echte vetverbrandings killer. bty januari 201820180818_172946augustus 2018

gewicht septembergewicht september

Ik wil graag nog 12 kilo kwijt en ga door waar ik mee bezig ben, ik hoef geen kcal te tellen, niet mijn eten te wegen. Ik eet gewoon met mijn man mee.

Overdag gebruik ik verder de figu activ produkten:

Ik neem ’s morgen yoghurt met cruesli , en ’s middags neem ik mijn shake, ik heb alle drie smaken op voorraad, ik vind de vaille smaak iets minder .

Ik heb een fles waar een liter drinken in kan, ik vul deze met water en wat ranja en doe er een eetlepel, colostrum bij in.

Ik eet ’s avonds warm mee. Tussen door neem ik koffie, koekje/lekkers. Ik kan het soms echt niet laten om wat lekkers te nuttigen , het geeft ookk niet ik verlies mijn gewicht en geniet ook van het eten. Het is  win-win, ik merk wel dat ik minder ga eten en veel minder trek in vet en zoetigheid.

In het begin was ik watbody mission beroerd en in de diaree. Is wel logisch ook, je lichaam moet ook wennen aan de nieuwe situatie. Maar ik ben blij met het resultaat. En als ik een week stil sta. meet ik mijn buik en blijk ik cm dunner te zijn geworden, het kan niet overal tegelijk beterder gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: