Duitse Kwaliteitsnorm Op Al Onze Producten

Bij LR draait alles om meer levenskwaliteit bieden: onder het motto “More quality for your life” is het ons doel om het leven van elk individu nog meer leefbaar te maken. Dit is enerzijds te danken aan het gebruik van onze hoogwaardige gezondheids- en schoonheidsproducten en anderzijds aan de unieke kans om op een duurzame en positieve manier het eigen leven te ontwikkelen met behulp van het LR-bedrijfsmodel.

De LR-kwaliteitsnormen spelen een rol op alle gebieden – van productontwikkeling tot klantenservice. Natuurlijk doen we deze claim niet alleen aan onszelf, maar ook aan externe dienstverleners met wie we samenwerken. Natuurlijk richten we ons in dit verband ook op een aantal sociale aspecten.

Grondstoffen en leveranciers

aloe-blatt

LR hecht veel belang aan veilige en eersteklas grondstoffen, uiteraard met de nieuwste bevindingen uit onderzoek en ontwikkeling. Daarom werken we uitsluitend met ervaren grondstofleveranciers. Onze claim is erg hoog – onze leveranciers worden nauwkeurig gecontroleerd. We besteden veel aandacht aan het gebruik van hoogwaardige grondstoffen en controleren bijvoorbeeld de samenstelling van elk individueel LR-product voordat het recept wordt vrijgegeven. Alle geleverde grondstoffen ondergaan een speciaal geïndividualiseerd inspectieplan – voor elke batch worden de verkregen analysegegevens gebruikt voor de vrijgave en gedocumenteerd.

Daarnaast is het voor ons belangrijk dat de relevante nationale en internationale voorschriften worden nageleefd op de respectievelijke productielocaties. We tolereren kinderarbeid net zo weinig als ontoelaatbare werkuren, dwangarbeid of gebrek aan veiligheid op het werk. Regelmatige inspecties bij lokale leveranciers, bijvoorbeeld in het Mexicaanse productiegebied van onze Aloë Vera Barbadensis Miller, zorgen voor zowel de kwaliteit van onze grondstoffen als onze sociale verantwoordelijkheid. Het SGS INSTITUS FRESENIUS test onder andere voortdurend onze hele Aloë Vera-teelt, waarbij er strikt op wordt toegezien dat er geen pesticiden worden gebruikt. Ook hier worden de arbeidsomstandigheden op de plantages gecontroleerd. Een ander goedkeuringszegel voor ons is het lidmaatschap van de “International Aloe Science Council” (IASC), een internationale vereniging die verantwoordelijk is voor de belangen van alle industrieën van aloë vera, vooral met betrekking tot wetenschap en onderzoek. Als onderdeel van haar “Ethische code” ontwikkelt het IASC om de twee jaar kwalitatieve standaardmethoden en strenge eisen voor audits.

Verwerking en productie

Een groot deel van onze producten produceren wij in Duitsland, op de locatie Ahlen. Voor speciale productsegmenten werken we ook met buitenlandse leveranciers. We hebben bijvoorbeeld een aantal van onze decoratieve cosmetica geproduceerd in Italië – het land dat wereldwijd bekend staat om zijn decoratieve cosmetica van hoge kwaliteit. Natuurlijk wordt onze kwaliteitsstandaard “Made in Germany” hier ook behouden. Dus Italië staat voor de beste receptkwaliteit, de sterkste kleur- en modecompetentie en niet het minst voor de vele jaren ervaring in dit segment. Op dit gebied hebben we een sociale verantwoordelijkheid en hebben we besloten om geen cosmetica op dieren te testen nog voor de invoering van het wettelijke verbod op dierproeven in heel Europa.

Kwaliteitsgarantie en tevredenheid

Met betrekking tot het herroepings- en omruilrecht gaan onze diensten verder dan de wettelijke bepalingen volgens welke u de goederen binnen 14 dagen aan ons kunt retourneren.

Als standaardservice heeft u de keuze tussen het omruilen van de goederen, creditering of terugbetaling van de aankoopprijs.

Extra service: U kunt ook de goederen tot 2 maanden na ontvangst in de originele verpakking en in verkoopbare staat retourneren tegen creditering van de aankoopprijs.

Kwaliteit is ook erg belangrijk voor ons op het gebied van service, omdat tevreden klanten tevreden partners betekenen. Controleer daarom regelmatig bij uw partners de kwaliteit van onze service in de vorm van enquêtes over partnertevredenheid. De laatste online enquête toonde opnieuw dat u meer dan tevreden bent over het bedrijf LR!

De kwaliteit van de LR LIFETATK-producten is meerdere keren gecertificeerd. Afhankelijk van de productcategorie werken we samen met verschillende gerenommeerde testinstituten, zoals o.a:

INSTITUT FRESENIUS Regular Quality Control

SGS INSTITUT FRESENIUS

certified aloe logo

IASC (International Aloe Science Council)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: