Meervoudig Onderscheiden Op Al Onze Aloe Vera Producten

Veel van onze productinnovaties van voedingssupplementen en verzorging zijn meervoudig onderscheiden. Onder andere door het gerenommeerde SGS INSTITUT FRESENIUS. Meer dan 50 Aloë Vera producten zijn ook voorzien van het begeerde IASC-keurmerk.

Het SGS INSTITUT FRESENIUS kwaliteitskeurmerk

INSTITUT FRESENIUS Regular Quality Control

Als een product het SGS INSTITUT FRESENIUS kwaliteitskeurmerk mag dragen, wordt er veel meer getest dan alleen het product op zich. De omvangrijke test begint met een controle van de grondstoffen, de ingrediënten van het product en een leverancierscontrole en eindigt met een afsluitende controle van het eindproduct.

Overigens: ook na het verstrekken van het keurmerk wordt er regelmatig verder gecontroleerd of het product nog exact de hoge kwaliteit laat zien, die maatgevend was en is voor het verstrekken van het kwaliteitskeurmerk.

SGS INSTITUT FRESENIUS certified: Colostrum en Aloe Vera Drinking Gel

Dermatest

dermatest logo

Het „Original DERMATEST®“-keurmerk is een garantie van de gebruikte testmethoden en voor de veiligheid van de gebruiker en fabrikant. Met dit keurmerk onderscheiden producten houden de belofte van de geteste en bevestigde kwaliteit.

IASC (International Aloe Science Council)

Proud-member-IASC 1

De IASC is een wereldwijde belangenvereniging voor het algemeen nut voor de Aloë Vera industrie en ondersteunt de bevordering van Aloë Vera. LR is met meer dan 50 kwaliteitskeurmerken de onderneming met de meeste IASC-onderscheidingen ter wereld (stand: 2011). Een uniek kenmerk is onder andere de inzet van het bijzondere koude productieproces bij de Aloë Vera Gel.

 

Naast de productonderscheidingen is LR ook trots op de lidmaatschap van de volgende organisaties:

vke logo

LR is de enige netwerkonderneming in het VKE Kosmetikverband (stand 2011), waarvan de gerenommeerde branchereuzen lid zijn

 

certified aloe logo

Het IASC-productcertificeringsprogramma maakt het voor producenten van aloë grondstoffen en afgewerkte producten mogelijk om aan te tonen dat hun producten aloë vera bevatten van de hoogste kwaliteit en zuiverheid. Een product dat IASC-certificering verkrijgt, is vervaardigd met aloë vera dat voldoet aan de IASC-kwaliteitsnormen en voldoet aan alle andere vereisten van het certificatieprogramma, inclusief minimum aloë vera-inhoud en labelingbeoordeling.

  milestone 2018

LR ontving de twaalfde Business Award van de stad Ahlen. De burgemeester van Ahlen, Dr. Alexander Berger, prijst het bedrijf als “een uiterst succesvolle onderneming met sterke lokale banden”.

Begin augustus werd Andreas Friesch benoemd tot nieuwe CEO en voorzitter van de raad van bestuur van LR.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: