Waar Komt Jouw Gewrichtspijn Vandaan

Gewrichts pijn waar komt het vandaan?

Het komt door de voedsel wat we eten, onze voedsel laat een plaklaag achter in onze darmen. Je kan het vergelijken met de groene container. Je gooit de resten van de voedsel  in de container.

Gerelateerde afbeelding

Zodra je de container kan aan bieden aan de gemeente , en ze gaan hem voor je legen. Dan haal je hem daarna bij de weg, weg. Maar hij is niet echt leeg. Er zit een plaklaag onderin. U moet de rest er uit halen. En hem schoon boenen. Dit is met je darmen ook zo. Alleen je kan ze niet uit je lichaam halen en ze schoonmaken. Daar heb je een gel voor nodig, die ze grondig reinigt.

Gerelateerde afbeelding

Als je dan je container helemaal schoon hebt heb je heel vuil water vol met schimmels en bacterieen. Ook dit gebeurd in je darmen. Je darmen zitten vol plak, bacterieen en vuil. Het water stroomt over en komt in je bloedbaan en in je holtes. Waar zitten de holtes in je lichaam?

Tussen je gewrichten en organen. Hier krijg je ontstekingen van en als dit process maar lang genoed door gaat, vaaks al jaren. Gaat dit over op wat ze atrose, reuma en fybromilagie noemen. De bacterieen tasten je kraakbeen aan, waardoor deze stukje voor stukje verwijderd en de botten tegen elkaar aan wrijven. Hierdoor krijg je slijtage en pijn. Kraakbeen is de beschermlaag tussen je botten.

De meeste mensen gaan na het schoonmaken van hun container er een krant inleggen, deze voordelen heeft de gel ook die legt een vilt laagje aan in je darmen en je ontlasting krijgt niet de kans om aan je darmen te plakken.

Als de bacterieen langer in je lichaam blijven gaan ze gisten, en dit noemen we cystes. Het vermenigvuldig zich heel snel, kijk maar in de container als je er produkten in heb gegooid, het schimmelt en gist. Dit gebeurt ook in je lichaam. Als je er niet op tijd wat aan doet. Zal je bloedbaan het niet meer aan kunnen en verzuurt je lichaam en je bloedbaan. Je aders verkalken en kunnen breken. Dit kan een hersenbloeding veroorzaken het . Je bloedbaan breekt. Als er plak in je bloedbaan gaat zitten en dit raakt los. Dit noemen we stolsels, trombose. Dit kan een herseninfarct of welke trombose ook veroorzaken.

Als de darmen door de plak , de vitaminen en mineralen niet meer op kan nemen. Krijg je vitaminen en mineralen tekort. Dit kun je verhelpen met supplementen, pillen en injecties. Maar het is allemaal voor een tijdelijke oplossing. Als je de darmen reinigt dan neemt het alles weer op en is het langdurig. Het process van reinigen heeft te maken met de vervuiling. Hoe veel plak zit er in je darmen en je bloedbaan. Niemand kan je vertellen hoelang dit duurt, maar je voelt je langzamer hand beter. Geef dit process tijd.

Doordat het vuil  en bacterieen die in je bloedbaan terecht zijn gekomen. Geeft het een  indicatie bij het bloed prikken. Het geeft aan dat je bloeddruk te hoog is en je cholesterol. Je glucose gehalte is te hoog. Dit is logisch want je vervuilt van binnen helemaal. Als je , je darmen reinigt zal het vuil langzaam uit je lichaam verwijderen en je bloedbaan word als laatste schoon gemaakt. Je bloedwaardes zullen daardoor weer normaliseren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: