Waarom Heb Jij Altijd Pech?

Ben jij een van die mensen die altijd tegenslagen heeft?

Lijkt er maar weinig voor jouw te kloppen?

Heb je het gevoel dat het universum het gemunt heeft op jouw?

Vraag jij je dit dikwijls af?

Waarom heb ik pech? Is pas echt pech?

        Afbeeldingsresultaat voor fatalisme

Laat me je een geheim vertellen:

Je geluk is niet slechter en niet beter dan die van iemand anders. Je voelt het misschien wel zo. Beter nog, er zijn 2 dingen die je kunt doen om die gevoelens van pech te gaan verzwakken en in geluk te veranderen.

Ten eerste:

Stop met geloven dat wat er in je leven gebeurt, te maken heeft met grillen van geluk, het lot, boven natuurlijke krachten, kwaadwillende andere mensen of iets anders wat je hebt bedacht waar het aan kan liggen.

Dit noemen we een soort fatalisme, mensen geloven dat ze persoonlijk weinig of niets kunnen, en ondernemen dan ook niks om hun leven te veranderen.

Ze hopen dan ook op het beste, ze proberen hun geluk te veranderen door zich te richten op verschillende soorten bijgeloof, en onderwerpen zich passief aan wat er ook op hun pad komt. Terwijl ze blijven klagen, dat dit niet overeenkomt met hun hoop.

                                          Afbeeldingsresultaat voor fatalisme

De meeste succesvolle mensen nemen juist het tegnovergestelde standpunt in. Ze geloven van wat er in hun leven gebeurt aan hen zelf ligt. Zelfs de gebeurtenissen om een kans ergens voor te krijgen, niet ligt aan de gebeurtenis zelf , maar hun manier van reageren er op.

Ze zijn niet fatalistisch, ze geven de pech niet de schuld, van als er iets niet goed gaat maar ze zoeken een manier hoe het dan wel goed gaat.

Geluk is willekeurig-dit betekent toeval-zij hebben net zoveel kans tegenslagen te hebben verwerken als iedereen.

Zijn zij dan gelukkiger? Nee

Hun eactie op iets is anders Als er dingen fout gaan, zoeken ze snel een manier om ze goed te maken. Je hoort ze niet jammeren , ze hebben geen medelijden met zichzelf, ze klagen niet over pech. Ze proberen te leren van wat er is gebeurt, om het de volgende keer te vermijden. Of het te corrigeren om door te gaan met hun leven om zo goed mogelijk te leven.Ze hebben de motivatie, die niet iedereen heeft.

Niemand is gewoon gelukkiger of ongelukkiger dan iemand anders. Het voelt misschien zo, op korte termijn. Wanneer je een langer perspectief neemt, is een kans gerechtvaardigd. Mensen die altijd denken dat ze pech hebben, schenken hier zoveel aandacht aan en overtuigen hun er zelf van.

                                    Afbeeldingsresultaat voor fatalisme

Ten tweede:

Alles waar je aandacht aan besteed , groeit in je geest.

Als je , je gaat concentreren op wat er allemaal wel niet mis gaat in je leven, zal het nog zwarter en moeilijker worden. Je zal in korte tijd geloven en overtuigd zijn van het feit dat dit gaat kloppen, doordat er dan steeds meer gevallen bij komen waar dit uit blijkt.

Fatalisme voedt zichzelf op tot mensen passieve slachtoffers zijn. De verliezers in het leven omdat ze geloven dat ze gaan falen voordat ze aan iets zijn begonnen. Het zal hun alle kansen om te slagen verpesten.

Je aandacht is onder jouw eigen controle. Je kan het sturen naar waar jij wil. Laat deze negatieve gedachten sterven en verhongeren.

Om je fortuin te verbeteren, en te profiteren van veel geluk. Moet je heel goed beseffen dat wat er gebeurt aan jezelf ligt. Leg je focus ergens anders op om jouw voordelen te vergroten

Als jij echt denkt dat je pech hebt, dit kun je echt veranderen. Het kan een stuk eenvoudiger zijn dan je denkt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: