Futurenet Adpro Je Kan Sparen Voor Later

Met Futurenet/Adpro kun je een Passief Inkomen opbouwen.

Dit kun je helemaal alleen doen, je hoeft niet per se mensen te vragen om in jouw team te komen, maar het versnelt natuurlijk wel jouw dagelijkse inkomen.
Ontmoet mensen (net als bij Facebook), bouw een matrix op met referrals en koop eventueel adpacks om een percentage te kunnen ontvangen van de winst van het bedrijf die adverteert. Futurenet deelt maar liefst 90% van de winst met alle leden.
Plaats berichten, deel berichten van anderen, vind de berichten leuk, laat reacties achter, chat met elkaar, voor dit alles krijg jij voor betaald.
Wanneer jij jouw matrix lidmaatschap upgrade met 10$ of meer dan profiteer je niet alleen van jouw eigen bezigheden, maar ook nog eens van de mensen, wie zich via jouw link aanmelden.

Maar…je hoeft natuurlijk niet direct al je matrix lidmaatschap te upgraden, je kunt ook zeggen dat je eerst 10$ investeert aan de adpacks, zodat je daarmee alvast je eerste inkomsten geneert en dan daarna eventueel van jouw eerste 10$ verdienste dat je daar dan je lidmaatschap mee gaat kopen en dan pas mensen gaat zoeken, wie ook in jouw team willen komen. Maar wil jij wel direct al mensen in jouw team, dan raad ik je wel aan om zo snel mogelijk ook de 10$ matrix lidmaatschap te betalen.
In elk geval raad ik zelf toch mensen aan om met 50$ adpack te beginnen, omdat je daarmee je dagelijkse inkomsten hoger ligt dan met die van de 10$ adpacks.
En met die van 50$ zit je sneller aan de 60$ omdat deze al na 120 dagen klaar is, die van 10$ doet er namelijk ongeveer 150 dagen over eer die bij de 12$ is, dus dit betekent dat je met die van 50$ in 1 dag ongeveer 1% uitbetaald krijgt, maar met die van 10$ deze betaald per dag maar ongeveer 0.8% uit.

Hier boven zie je hoe ik er nu vandaag de dag 26 februari er momenteel voor sta. Ik ben op vrijdag 19 januari 2018 gestart met 1x 50$ ad pack, die ik van mijn sponsor kreeg. Op 23 januari heb ik zelf nog 3x 10$ ad packs gekocht en die dag kon ik vanuit mijn account ook nummer 4 van 10$ kopen, omdat ik iets van 35$ had gestort in mijn account plus dan nog mijn verdiensten van die 1ste 50$ ad pack, daarmee zat ik de avond laat al vrij snel op 10$. En op 25 januari kwam er nog een ad pack van 50$ bij van mezelf.

Bij commissies kun je zien hoeveel je in totaal al verdiend hebt. Stel dat ik me laat uitbetalen, wat ik de komende tijd echt NIET zal gaan doen, ik wil namelijk eerst een goed passief inkomen hiermee opbouwen, maar dan zie je dus bij uitbetaling een bedrag staan, maar dat ga je niet zien aan commissies, want die blijft alleen maar optellen. Dat word alleen maar meer en meer en meer.

Hierboven zie je precies wanneer mijn 50$ adpacks zijn gekocht en wat ik er nu in totaal al mee verdient heb sinds ik deze heb aangeschaft. Deze printscreen afbeelding is gemaakt, net als de rest op deze pagina op maandag 26 februari rondom 18:30 uur.

Met de 10$ adpacks heb ik er meer zoals jullie zien, omdat je sneller bij de 10$ bent dan bij de 50$, want dan ben je natuurlijk nog veel langer onderweg voor je een nieuwe adpack kunt kopen. Maar….als je geld vanaf je bankrekening kunt missen, zet het niet op je spaarrekening, maar zet dan een keer die 50$ op jouw FutureAdpro account. Want met 50$ adpacks krijg je dagelijks meer inkomsten dan met een 10$ adpack.

Tsja, tot nu toe ben ik echt nog een gratis member en ben ik met mijn 8x 10$ adpacks hard op weg naar nummer 9 en daarna nummer 10, dat betekent als ik eenmaal op de 10 zit van 10$ dat ik daarna verder moet gaan sparen voor de 50$ adpack of ik moet gaan besluiten om van status 1 naar status 2 te gaan en dan is het nog de vraag ga ik dan voor 16$ voor 6 maanden of ga ik voor 30$ voor 1 jaar. Iemand zei tegen mij dat ik beter voorlopig voor de 50$ kan gaan sparen, want ja het is natuurlijk wel zonde om 16$ of 30$ nu al uit te moeten geven. Dan kan ik beter een keer gaan zeggen, ik gooi weer een keer 50$ op mijn account en koop daarvan dus een 50$ adpack en dan ga ik ook weer sneller en kom ik ook weer sneller aan de eerst volgende 50$ adpack. Maar ja, dat zijn keuzes waar ik nog heel even over na mag denken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: