Is Er Een Produkt Waar Alle Vitaminen En Mineralen In Zit, Om Je Weerstand Goed Te Houden?

Je hebt allerlei potjes en poedertjes vitaminen en mineralen gekocht, en nog blijven de klachten niet weg. Hoe kan dit?

Gerelateerde afbeelding

Doordat vitamine en mineralen worden opgenomen in je darmen, maar door onze voeding inname, plakt de ontlasing aan de binnenkant van onze darmen vast. De darmen raken zo vervuild, dat het vocht overstroomt en in ons bloedbaan en holtes terecht komt.

Dit vocht zit vol bacterieen , dit gaat gisten en gaat schimmelen. Hierdoor krijg je ontstekingen , in je lichaam. Holtes zitten tussen de organen en spieren en tussen de wervels. De bacterieen in je bloedbaan zorgt ervoor dat je bloedbaan verkalkt en kan breken. Je rode bloedlichaampjes zijn dan ook niet meer mooi rond maar zijn puntig, waardoor er beschadigingen kunnen ontstaan aan je bloedbaan.

Het is heel belangrijk om je darmen schoon te houden en te herstellen. Zodat het lichaam weer word voorzien van de nodige vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor onze vitaliteit. Hoe langer we hier mee wachten , hoe langer het duurt dat alles weer schoon is in je lichaam.

Afbeeldingsresultaat voor verstopte darmen

aloe vera vitaminen

Er is een gel , die als een tandenborstel werkt om je darmen schoon te maken en schoon te houden. Je hebt er dagelijks maar 90 ml van nodig en het bezit tegelijkertijd alle essentiele vitaminen en mineralen, die je nodig hebt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: