Begin Deze Dingen Zelf Te Doen Om Je Leven In Minder Dan Een Jaar Te Transformeren

Jij en ik hebben één ding gemeen: we willen ons leven constant verbeteren en de beste versie van onszelf zijn. Maar helaas hebben veel mensen hun leven al heel lang op dezelfde manier geleefd.

Je bent in staat om de grootste transformatie van je leven te maken. Aanzienlijke, blijvende veranderingen zouden u geen jaren kosten. Maar het betekent een stap verder gaan dan je huidige manier van leven en nieuwe gewoonten omarmen. Om het niveau van leven te creëren dat je uiteindelijk wilt, moet je iets veranderen dat je dagelijks doet.

Je leven is je handtekeningcreatie. Het is jouw plicht om trouw te blijven aan jezelf, met authenticiteit. De missie van je leven is om jezelf moedig uit te drukken, creëer wat je liefhebt en hou van wat je creëert. Het gaat over het uitbreiden en leven van je visie van jezelf – tot het de grootst mogelijke uitdrukking is van wie je bent.

De belangrijkste stap om iets in het leven te veranderen, is dit:

U moet eerst een toezegging doen. Je moet besluiten dat je dit jaar echt iets wilt veranderen of je leven wilt transformeren, en dat het belangrijker is dan bijna alles. En zoek de dingen die uw tijd opeten die minder belangrijk zijn dan de veranderingen die u wilt maken.

Vind uw waarom

Gerelateerde afbeelding

“Hij die een waarom heeft, kan het hoe dan ook verdragen.” 

Iedereen snakt naar duidelijkheid. Het is de enige manier om dieper in jezelf te komen om erachter te komen waardoor je tot leven komt. We beginnen allemaal ergens verwarrend, omdat je waarschijnlijk heel veel dingen wilt doen.

De levens van de meeste mensen zijn nog steeds niet helemaal duidelijk. Het is een worsteling waar bijna elke volwassene doorheen gaat. “Wat wil ik met mijn leven doen?” “Waar zuig ik niet in op?” Miljoenen mensen hebben geen flauw idee wat ze met zichzelf willen doen. En dat is oke. Zelfontdekking is een reis.

Nieuwsgierigheid, openstaan ​​om het onbekende te verkennen, klaar om de verrassingen te omarmen die onderweg zijn, zijn essentiële attitudes voor zelfontdekking en voor het verkrijgen van duidelijkheid over je eigen levensdoel.

“Het kennen van je waarom is een belangrijke eerste stap in het uitzoeken hoe je de doelen kunt bereiken die je opwinden en een leven creëren waar je van geniet (alleen overleven!). Inderdaad, alleen als je je ‘waarom’ kent, zul je de moed vinden om de risico’s te nemen die nodig zijn om vooruit te komen, gemotiveerd te blijven als de chips uitvallen, en je leven te verplaatsen naar een geheel nieuw, uitdagender en lonender traject. ‘

Als je je ongemotiveerd voelt, onzeker van jezelf, doelloos, niets kunt vinden of werk waardoor je jezelf verliest, ben je niet alleen – de meeste mensen zitten in dezelfde boot.

Begin tijd door te brengen met positieve beïnvloeders

“Door de juiste mensen die focussen op de juiste dingen, kunnen we na verloop van tijd de top krijgen van veel, zo niet de meeste problemen van deze wereld. En dat is wat een aantal van ons proberen te doen. “

Als u wilt slagen in het leven, moet u erkennen dat uw niveau van succes en tevredenheid vaak zal afhangen van veel meer mensen die al dan niet een directe invloed hebben op wat u doet of hoe u het doet.

Albert Einstein had Max Talmud, zijn eerste mentor. Max introduceerde een tien jaar oude Einstein in belangrijke teksten in wiskunde, wetenschappen en filosofie. Max nam zes jaar lang een maaltijd per week bij de familie Einstein en leidde jonge Albert.

Mozarts vader, Leopold, die zelf een bekende componist was, wordt verondersteld het kind enorm te hebben “geholpen” met zijn vroege composities.

Oprah Winfrey crediteert haar vader en de tijd die ze met hem en zijn vrouw doorbracht om haar te “redden”. Ze vertelde Jill Nelson ooit van The Washington Post Magazine: “Als ik niet naar mijn vader was gestuurd, was ik in een andere richting gegaan.”

Begin je te gehoorzamen

“Je kunt de punten niet met elkaar verbinden als je vooruit kijkt; je kunt ze alleen maar naar achteren verbinden. Dus je moet erop vertrouwen dat de puntjes op de een of andere manier in je toekomst zullen aansluiten. Je moet ergens op vertrouwen – je onderbuik, bestemming, leven, karma, wat dan ook. Deze benadering heeft me nooit in de steek gelaten, en het heeft het verschil in mijn leven gemaakt “

Er is moed voor nodig om de ideeën en praktijken uit te dagen die ons succesvol maken. Maar in een wereld die beweegt en zo snel verandert, is vasthouden aan conventionele wijsheid niet meer de beste optie.

Hoe lawaaierig de wereld ook wordt, hoe druk je ook wordt, er zou altijd iets in je zijn – een zachte stem die fluistert in de rustigere momenten van het leven, je treiterend in de schaduw van het niet-geleefde leven. Als je hard genoeg luistert, kun je het nog steeds horen. Als je besluit om het te volgen, vecht je tegen de conventionele wijsheid.

Wanneer je een besluit neemt om in te gaan tegen wat de maatschappij van je verwacht, en op je gevoel te vertrouwen, kies je voor een ongemakkelijke en zelfs pijnlijke reis die de moeite waard is. De last zal zo enorm zijn dat je bij elke stap drie opties hebt: geef op, geef toe of geef alles wat je hebt. Kies het laatste.

Tegen de stroom ingaan is moeilijk. Wanneer je iets anders gaat doen, wijs je erop waar andere mensen het mis hebben – zodat ze boos worden en verdedigen waarom ze doen wat ze doen. Maar het loont om je darmen te gehoorzamen als je de grip hebt om af te maken wat je begint.

Dus, begin nu, luister naar dat kleine zeurderige beetje twijfel in je hoofd over een stukje conventionele wijsheid dat je altijd stiekem in twijfel hebt getrokken. Probeer precies het tegenovergestelde en zie wat er gebeurt?

Wanneer heb je de standaardinstelling voor het laatst ondervraagd of geprobeerd deze te verbeteren?

Kies jezelf: wees je authentieke zelf!

“Laat de verwachtingen en meningen van anderen uw beslissingen niet beïnvloeden. Het is jouw leven, niet het hunne. Doe wat het belangrijkst voor u is; doe wat je voelt, levend en gelukkig. Laat de verwachtingen en ideeën van anderen niet beperken wie je bent. Als je anderen laat vertellen wie je bent, leef je hun realiteit – niet de jouwe. Er is meer in het leven dan het behagen van mensen. Er is veel meer in het leven dan het volgen van het voorgeschreven pad van anderen. Er is zoveel meer in het leven dan wat je nu ervaart. Je moet zelf bepalen wie je bent. Word een heel wezen. Avontuur. “

Veel hoogbegaafden spelen het klein en ontvangen hun boodschap niet en profiteren niet van waar ze goed in zijn. Je hebt een uniek geschenk en de wereld moet het weten.

Waar je ook bent, wat je ook doet en waar je ook naartoe gaat, je bent het aan jezelf, aan je kunst, aan de wereld verplicht om het goed te doen zonder angst voor spot, kritiek of falen.

Je kunt zo groot en succesvol zijn als je je maar kunt voorstellen. Je vertrouwt jezelf gewoon nog niet genoeg. Het maakt niet uit wie je bent of waarvan je droomt om te worden, onthoud dit:

Niemand kwam ooit naar deze planeet om op de achtergrond te gaan zitten, de tweede viool te spelen of klein te maken.

Je hebt alles wat je nodig hebt om impact te maken in de wereld. U hoeft zelfs uw eigen bedrijf niet te starten. Wat je nodig hebt, is iets wat je kunt en waar je emotioneel en diep mee kunt verbinden.

Denk niet te ver in de toekomst. Gebruik wat je nu hebt op de plek waar je bent en getuig van de thematiek van creatief werk. Als je er te veel over nadenkt, is de kans groot dat je het doodt.

Het loont om jezelf te creëren

“Gooi je leven met actie. Wacht niet tot het gebeurt. Zorg dat het lukt. Maak je eigen toekomst. Maak je eigen hoop. Maak je eigen liefde. En wat je overtuigingen ook zijn, eer je schepper, niet door passief te wachten tot de gratie van boven komt, maar door te doen wat je kunt om genade te laten gebeuren … jezelf, nu, precies hier op aarde. “

Dat hoeft niet, maar zou je moeten beslissen om een ​​verkeerde rol te accepteren, alleen omdat je het nodig hebt, denk dan eens aan hoe lang je de pijn zult moeten doorstaan ​​om te doen wat je echt niet wilt! Er is altijd een veel betere manier om een ​​rond gat te beheren als je een vierkante peg bent. Als je niet kunt vinden wat je wilt, maak het dan.

Opdoen is niet voldoende. Maak indruk. Neem elke gelegenheid om op te komen maar reset de verwachtingen. Laat een aanwijzing achter. Toon je meest geweldige werk. Maak een gedurfde uitdaging om na te streven wat je echt wilt.

Verwacht geen totale acceptatie van je ideeën, bereid je erop voor om gepusht te worden, maar val niet.

“Wees jezelf – niet je idee van wat je denkt dat het idee van iemand anders van jezelf zou moeten zijn.” 

Er zullen altijd regels en limieten zijn, maar raad eens welke limieten kunnen worden uitgerekt. Alles wat u nu gebruikt, is verbeterd. Denk aan Apple, denk anders. Wat kun je dit jaar verbeteren. Wat kun je beter doen in business en carrière. Stel de juiste vragen over waarom de regels bestaan, maar niet zomaar een vraag.

Misschien heb je al die tijd de verkeerde vragen gesteld.

Kun jij je eigen pad creëren? Ja dat kan! Je denkt dat je niet capabel bent, maar je kunt meer doen dan je denkt dat je kunt. Vertrouw het systeem niet om voor je te zorgen. Creëer je eigen systeem of regels en vind een manier om het te laten werken. Houd je vast aan het grotere geheel, maar bereid je voor om onderweg verandering te omarmen.

– Alles om je heen dat je leven noemt, bestaat uit mensen die niet slimmer zijn dan jij en je kunt het veranderen, je kunt het beïnvloeden, je kunt je eigen dingen bouwen die andere mensen kunnen gebruiken. Zodra je dat hebt geleerd, zul je nooit meer hetzelfde zijn. “

Het opvolgen van instructies is niet langer voldoende voor uw succes.

Het belangrijkste aan elke reis is de moed om weer op te staan ​​en door te gaan. Er zijn talloze verhalen over ondernemers die meerdere keren faalden, maar toch hun dromen nastreven midden in de struikelblokken.

Wat weerhoudt je ervan om een ​​van de vele ideeën in je notitieblok uit te proberen. Wees niet bang om te falen, als je faalt, snel faalt en verder gaat, maar wat er ook gebeurt, geef de grotere droom niet op.

Het pad kan veranderen, maar de visie moet tijdens de hele reis duidelijk zijn.

Geef niet toe aan de niet-aflatende druk om een ​​baan te krijgen als je echt iets wilt creëren of starten. Wat kun je hierna of nog beter doen, wat ga je hierna doen? Het wordt tijd dat je je eerste innovatieve stap zet. Neem nu die gewaagde stap! Je hoeft niet gelijk te hebben, je moet gewoon beginnen.

Angst is slechts zo diep als de geest toestaat. -  Japans gezegde

Gedachten als “niemand zal het leuk vinden”, “mijn vrienden zullen denken dat ik gek ben”, kunnen je ervan weerhouden om enige stap te zetten in wie je werkelijk bent of wat je kunt bereiken.

Stel je voor om dingen voor elkaar te krijgen in plaats van je te concentreren op alle dingen die fout kunnen gaan.

Ontsnap niet aan angst; omarm je diepste angst en vecht ermee om het te overwinnen!

Bijna iedereen kan sprinten. De weg naar beheersing vereist consistentie. Alles wat zinvol is in het leven is een marathon. Geef jezelf de toestemming om te denken en te handelen. Kies ervoor om je meest geweldige werk te doen zonder de goedkeuring van iemand. Kies vandaag nog!

Je zult in het begin de meeste dingen zuigen. Het kost tijd, doorzettingsvermogen en geduld om iets de moeite waard te maken. Blijf proberen. Blijf doen waar je van houdt, zelfs als niemand het koopt, sponsort of deelt. Het maakt uit dat je komt opdagen. De magie zal uiteindelijk gebeuren!

“Durf niet anders te zijn, durf jezelf te zijn – als dat je niet anders maakt, dan is er iets mis.” – Laura Baker

Druk jezelf uit. Houd niet tegen

“Wees altijd jezelf, vertoon jezelf, heb vertrouwen in jezelf, ga niet uit en zoek naar een succesvolle persoonlijkheid en dupliceer het. “

Stop met jezelf te ondervragen. Stop met luisteren naar iedereen. De wereld wacht op jou om iets te beginnen. Wachtend om te horen wat je te zeggen hebt. Wachtend op het gebruik van je creatieve product of dienst.

Wachten om uw ideeën en origineel werk te delen. Denk aan de droom dat je te bang was om te jagen? Het is nog steeds niet te laat om het eens te proberen. We hebben de neiging om te denken dat we niet goed genoeg zijn en geven het op voordat we zelfs maar beginnen.

De zelfkritiek en de twijfel aan zichzelf zullen altijd aanwezig zijn, en de enige oplossing is om gewoon te handelen ondanks hen. Je eerste e-boek, artikel, nummer, podcast, freelancerwerk of creatief werk zal nooit bevredigend en perfect zijn, en het is goed.

Wanneer we ons op een manier uitdrukken die het beste in ons naar boven haalt, zijn we er al in geslaagd. Stap voor stap verbeteren we. Dat is wat telt. Het maakt uit dat je doorzet.

Geef jezelf toestemming om het te verknallen. En het is goed als je dat doet. Je volgende actie is de belangrijkste stap die je moet nemen nadat je het verprutst hebt.

Picasso heeft nooit het volledige meesterschap bereikt. Mozart heeft nooit het volledige meesterschap bereikt. Kobe Bryant heeft niet het volledige meesterschap bereikt. Niemand kan perfectie bereiken. Het is menselijk onmogelijk. Maar ze kwamen elke dag opdagen om met ons te delen. Ze hebben nooit teruggehouden. Perfect laat je kraam, stel meer vragen, bescherm het en vermijd in het algemeen iets dat kan falen.

Technologie en alles dat het voor ons heel moeilijk maakt om ons werk te delen, is gemaakt door mensen die niet slimmer zijn dan jij. U kunt hieraan toevoegen. U kunt dit wijzigen. Je bent misschien niet in staat om de toekomst te voorspellen, maar je kunt helpen om het vorm te geven.

Profiteer van de enorme kansen die het informatietijdperk biedt. Je hebt alles wat je nodig hebt om iets zinvols te gaan maken. Iets waar je heel veel om geeft. Je hoeft niet gelijk te hebben als je begint. Maar het is belangrijk dat je begint.

En als je begint, respecteer jezelf en je werk genoeg om jezelf volledig te wijden aan het oplossen van problemen.

Sta niet toe dat zelfgenoegzaamheid je jarenlange betrokkenheid en vervullende bijdragen ontneemt.

Begin met het onder ogen zien van je obstakels

“Het enige gebruik van een obstakel is te overwinnen. Het enige wat een obstakel doet met dappere mannen is om ze niet bang te maken, maar om ze uit te dagen. “

Schrijf al je obstakels op. Denk na over deze mislukkingen en ontdek wat u ervan weerhield om te slagen. Noteer elk obstakel dat u is overkomen en anderen die waarschijnlijk zullen gebeuren.

Schrijf vervolgens op hoe u ze wilt overwinnen. Dat is de sleutel: noteer uw oplossing voordat de obstakels arriveren, dus u bent voorbereid.

Het maakt niet uit wat er in het verleden met je is gebeurd, wat er nu met je gebeurt of waar je vandaan komt. Maar het maakt uit wat je doet met wat er gebeurt en wat je hebt gekregen.

“Alle grote overwinningen, of het nu gaat om politiek, zaken doen, kunst of verleiding, waren het oplossen van lastige problemen met een krachtige cocktail van creativiteit, focus en durf. Als je een doel hebt, leren obstakels je eigenlijk hoe je kunt komen waar je naartoe wilt – je een weg banen. “De dingen die pijn doen,” schreef Benjamin Franklin, “instrueer.”

Wat je niet doodt, maakt je sterker. Je bent sterker dan je zwakheden.

Start gewoon! Je zult nooit klaar zijn

Wanneer we het het minst verwachten, stelt het leven ons voor een uitdaging om onze moed en bereidheid om te veranderen te testen; op zo’n moment heeft het geen zin te beweren dat er niets is gebeurd of te zeggen dat we er nog niet aan toe zijn. De uitdaging wacht niet. Het leven kijkt niet terug.

De kogelvrije manier om een ​​carrière te missen die de wereld voor jou betekent, is om te wachten op het perfecte moment. Je brein zal je altijd overtuigen om te geloven dat je nooit klaar bent.

Nooit klaar om een ​​stap te zetten. Nooit klaar om een ​​gezonde gewoonte te beginnen. Nooit klaar om een ​​passieproject te starten. Nooit klaar om weer lief te hebben. Nooit klaar om dat project in je gedachten op te starten.

Wanneer het tijd is om het meeste uit je tijd te halen, zijn er maar twee toestanden: niets doen en iets doen.

Omdat iets voor ons buitengewoon ongemakkelijk doen is, creëren we een derde gemoedstoestand, een lichte nuance tussen de twee vooraf gedefinieerde. We noemen het “bijna klaar”.

Voed je onzekerheden niet. De eeuwige cyclus van hulpeloosheid kan alles doden en alles waar je ooit van gedroomd hebt te doen!

Als je 100% focust op output zonder nulinvoer, zou je jezelf misschien voor de gek laten houden door te denken dat je vooruit gaat, terwijl je in feite rondjes draait.

Het verschil tussen degenen die beginnen voordat ze klaar zijn en degenen die wachten is dat de eerste weet dat je niet weet wat je kunt doen totdat je het doet. Mis de trein niet. Mogelijkheden zijn vaak laat, maar ze gaan altijd snel weg.

Je transformatie-reis begint nu! Welkom bij het volledig levend voelen. Succes.

                                        Afbeeldingsresultaat voor create a better life for your self

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: