Botox is Een Tijdelijke Oplossing Serox Voor Langere Tijd Resultaat

 

Je kent dat speciale moment  Datmoment wil je er geweldig, fris, jong en briljant uitzien en je eigen persoonlijke resultaat ervaren.

De Serox Instant Mask Absorptie is een zeer effectieve anti-aging care met onmiddellijke zichtbaar en merkbaar effect na een enkele applicatie. “De innovatieve technologie in drie fasen. Met werkstoffen, voor dieptewerking, zoals hyaluronzuur, Q10 en kostbare plantenextracten de huid lijkt zichtbaar en voelbaar glad, vermindert rimpels en verbetert de huid.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Sterk resultaat na een enkele applicatie
De huid wordt onmiddellijk na het aanbrengen van het masker geactiveerd en de bloedcirculatie naar de huid wordt gestimuleerd door het extract van de brandnetel.

Dit resulteert in een verkoelend effect, tintelingen, wat zorgt voor een optimale opname van de actieve ingrediënten tegen veroudering. Tijdens de aanbrengtijd van 20 minuten geven mineralen een sterk effect dat je voeld en gezien kan worden.

Bovendien geeft het eiwitcomplex messenger-stoffen vrij die zenuwuiteinden in de zenuw tijdelijk blokkeren. Dit ontspant de spieren en maakt de expressielijnen glad. De uiterst effectieve cocktailgel verjongt de huid en biedt een verfrissende en verfijnde huid. Zodra het masker is aangebracht,en gespoeld met water – het resultaat zal u dan meteen overtuigen: De huid is nu gladder en steviger, de verfrissende effect duurt tot 12 uur. 9 van de 10 gebruikers zou het masker aanraden – dit werd in een studie uitgevoerd door het Instituut Dermatest bevestigd. Het wordt aanbevolen om het masker één of twee keer per week aan te brengen.

Serox Instant Result Serum voor resultaten op de lange termijn

“Lange effectieve resultaten tegen veroudering, suggereert de combinatie van het masker

Serox Instant Resultaat 

De direct zichtbaar en duidelijk effect tegen veroudering wordt versterkt door de werkzame componenten van de lange serum als Ameliox® , Polylift® en Argireline®. Het serum kan worden toegepast op basis van de dagelijkse huidverzorgingsproducten – voor een jeugdige huid.

Het assortiment verzorgingsproducten omvat: professionele oogkussens.

• verzorging van rimpels • onmiddellijke resultaatcrème • direct resultaat Serum

Het unieke en bij uitstek geschikt combinatie van Argireline®, Ameliox® en Ultra Filling Spheres® geeft meer flexibiliteit en steunt de beoogde vermindering van kleine rimpels rond de ogen, voorhoofd en neus.

De ultieme anti-rimpeloplossing tegen rimpels van expressie. Serox verzorgingsproducten maken de huidspieren los en kunnen rimpelvorming voorkomen. De hoge concentratie aan actieve ingrediënten vermindert fijne rimpels. Je glimlach krijgt een natuurlijke, pure expressie en je gezicht is spectaculair jonger.

Voor vrouwen …

… met rimpels van uitdrukking op het gebied van de mond, ogen en voorhoofd

… die vaak een schoonheidssalon bezoeken en professionele verzorging thuis willen hebben

… die een vlotte huid willen hebben

… die dunne rimpels willen verminderen als gevolg van droogheid

… die een gloed en een uiterlijk van frisheid willen

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

De Argireline® is een klein eiwit dat blokkeert de afgifte van chemische boodschappers stoffen uit zenuwuiteinden (synapsen) aan zenuwbanen, waardoor tijdelijk ontspannen de spieren. Dus de zenuw- en spiercellen communiceren niet op een bepaalde manier met elkaar. De gezichtsspieren te ontspannen en de vorming van rimpels wordt verminderd.

Ameliox® is een complex van liposomen bestaande uit carnosine en antioxidanten. De Ameliox® afgezet tussen spiraal collageenvezels en regelen alle vezels ingestelde opstelling en voorkomt het resetten van de vorige bepaling. De epidermis blijft elastisch en steviger. Antioxiderende ingrediënten beschermen tegen oxidatieve stress.
De huid als geheel wordt glad en expressierimpels worden verminderd.

Hyaluronic Filling Spheres® is microsferen van gelyofiliseerd hyaluronzuur. Deze kralen doordringen in de epidermis en in contact met vocht verwijden waardoor de fijne rimpels vullen. Ten slotte maken de biopolymeren uit amandelproteïnen de contouren van het gezicht glad.

ONDERZOEKEN

Serum en Serox crème getest op 30 vrouwen 45-54 jaar vanaf Dermatest GmbH Instituut voor een periode van vier weken oud.
• 93% bevestigd dat serum de huid meer straalt ,frisheid en jeugdigheid toont
• 89% bevestigd dat serum huid er gladder en stevig
• 86% bevestigd dat de crème de huid een gevoel van absolute voeding, consistentie en stevigheid geeft
• 86% bevestigt dat de combinatie van wei room en di-Na in gladheid van de huid en jonger • 76% van de vrouwen meldde dat de fijne rimpels rond de ogen lijken zachter
• 69% van de vrouwen meldde dat fijne voorhoofd rimpels zachter zijn.
• 69% van de tijd vrouwen gemeld dat de fijne rimpels rond de mond lijken veel zachter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: