Mensen Meer Levens Kwaliteit Bieden

Mensen Meer Levens Kwaliteit Bieden, dat is mijn missie en mijn passie.

Je hebt al zoveel geprobeert, je blijft moe en pijn houden. Je bent vaak niet fit en hebt geen energie.

Ik zelf heb ervaren door mijn voedingspatroon te veranderen, ik nu klachten vrij ben. Maar het is een lange weg. Je neemt veel voedingssupplementen. De een zegt dit moet je nemen, de andere verteld je weer wat anders.

Afbeeldingsresultaat voor sociaal geisoleerd

Je loopt heel vaak naar de huisarts en krijgt weer een kuur, de kuur is op en de klachten komen weer terug.

Je word door verwezen naar het ziekenhuis, ook daar gaan ze allerlei onderzoeken doen. En het werken lukt niet meer, je moet steeds vaker vrij nemen. En zit veel thuis. Na alle onderzoeken in het ziekenhuis , krijg je een diagnose met de mededeling. U heeft…. En daar zijn nog geen medicijnen voor. Alleen pijnstilling. Maar die slikt je alzoveel , anders kom je de dag niet door.

Afbeeldingsresultaat voor sociaal geisoleerd

Na allesĀ  gedaan te hebben de hele medicshe molen door te zijn geweest, ben je nog geen stap verder gekomen , alleen een diagnose. Maar geen behandeling, geen genezing. En nu, moet je de rest van je leven dan zo blijven, moe,pijn. NEE dat hoeft niet er is een produkt waar veel mensen baadt bij hebben. Alleen je moet de stap gaan zetten.

Wat zou jij er van vinden, gewoon weer kunnen wandelen?

Een dagje weg met je partner of je kinderen. Wat zou je daar voor over hebben?

Of heb je zoiets van laat maar zo en sluit je, je op en begint sociaal geisoleerd te raken. Ben je ook zo eenzaam, en wil je anderen niet lastig vallen met je problemen. Dat je daarom helemaal maar niks meer doet, en in een hoekje blijft zitten.

Afbeeldingsresultaat voor sociaal geisoleerd

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: