Leer Jezelf Kennen En Eet Bewust

Op het moment dat eten een functie gaat krijgen die je leven gaat beheersen en je gedrag volledig gaat bepalen om jezelf te ontzien.Eten word een middel om je beter te voelen door gevoelens weg te eten. Of dit nu een troostgedrag is of een gedrag dat je bijna dwingend drijft tot een gezondheids ideaal. Als je merkt dat jouw gedrag je buiten de maatschappij zet, of wanneer je bewust afspraken afzegt omdat je bang bent dat je misschien wel ongezond eten gaat krijgen. Als je , je niet meer kan concentreren op je studie of klussen op je werk

Dan word eten ongezond, denk zelf goed na, eet waar je, je echt GOED bij voelt. met bewust eten voel je hoe je lichaam reageert op wat je eet. En ja, soms is een overstap maken naar een andere voedingspatroon moeilijk.

Jouw lichaam bepaalt wat goed voor je is, en dat merk je. Word je ergens fit van en krijg energie, je ontlasting komt regelmatig 1 tot x 2 per dag. En dit zonder problemen en zonder geur dan ben je goed bezig en mag jij, jezelf een schouder klopje geven.

Word je misselijk of krijg je zogenaamde afterdinner dip van een gerecht dan is dat niet voor jou goed geweest. Ben je na de maaltijd direct alweer bezig met de samenstelling van je volgende gezonde gerecht maak dan eens een pas op de plaats, en besef zelf wat je aan het doen bent.

Als je energie alleen maar minder word of je merkt dat je andere klachten ontwikkeld STOP dan. Ga eten waar je lichaam vrolijk van word Wees allert erop wanneer je een bepaalde dwang voelt om te eten. Je dwangmatige gevoel heeft altijd een andere betekenis, je lichaam heeft behoefte aan een bepaalde stof, en niet in wat jij wil eten.

Jouw lichaam bezit de wijsheid, aan jou de taak die te leren verstaan. Ik kan je hierbij helpen. Wees eerlijk naar jezelf en voel of eten je goed doet, word je er vitaler van? krijg je meer energie?Gerelateerde afbeelding

Door het invullen van het formulier, krijgt u gratis toegang tot het e-book.

In balans met je hormonen

Subscribe to our mailing list

* indicates required
/ ( mm / dd )

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: