3 Essentiële Componenten Voor Het Creëren Van Hoogwaardige Inhoud Voor Uw Website

Wat betekent ‘kwaliteitsinhoud’ voor uw website eigenlijk?

Als u ooit het proces hebt doorlopen van het maken of bijwerken van een website, is er waarschijnlijk al een paar keer naar uw inhoud gevraagd. Meer specifiek hebt u waarschijnlijk de term ‘kwaliteitscontent’ gehoord. De druk van wat te zeggen op je website kan overweldigend zijn, maar dan gooi je woorden als “kwaliteit” in, je begint automatisch in paniek te raken … “is wat ik zeg echt ‘kwaliteit’, hoe weet ik dat?”

Laat me beginnen met een paar dingen voor je op te splitsen.

Wat is precies inhoud? Inhoud is het geschreven woord en de media op uw website. Dus dat omvat tekst, afbeeldingen, video’s, case studies, gidsen en andere media.

Met dat in het achterhoofd kunnen we nu op een paar manieren naar ‘kwaliteitsinhoud’ gaan om ons te richten en de juiste doelgroep aan te trekken. Het creëren van inhoud van kwaliteit hoeft u niet te overrompelen en al uw tijd en energie te nemen, maar het moet een prioriteit zijn als u een succesvolle website wilt.

Wat is er nodig om kwaliteitsinhoud te schrijven? Hier zijn drie essentiële componenten om ervoor te zorgen dat uw inhoud als een hoge kwaliteit wordt beschouwd.

1. Wat als ik je vertelde dat je content kunt creëren die steeds opnieuw kan worden gebruikt, en toch zijn waarde behoudt voor de lange termijn?

Dat kan, en het heet Evergreen Content. Evergreen verwijst naar content die informatief is en een langdurig verhaal voor uw publiek. Enkele voorbeelden van deze stijl van inhoud zijn: Hoe handleidingen, casestudies, gedefinieerde industrievoorwaarden / uitdrukkingen en veelgestelde vragen. Deze inhoud kan worden gemaakt om de tand des tijds te doorstaan, maar vergeet niet om updates te maken als dat nodig is om de inhoud waardevol te houden. Evergreen-inhoud bouwt een duurzaam lezerspubliek op door inhoud te bieden die uw publiek kan en zal genieten van het lezen van meerdere keren. Dit betekent op zijn beurt dat uw inhoud informatie is die mensen steeds opnieuw willen delen, omdat het nooit oud wordt of uit de mode raakt.

2. Beantwoordt u enkele van de belangrijkste vragen die u over uw bedrijf of branche wordt gesteld?

Mensen hebben meestal vragen, veel van hen, en wanneer ze online gaan, willen ze antwoorden op die vragen. Als je niet zeker weet welke vragen je publiek zou kunnen hebben, doe dan wat onderzoek. Sterker nog, doe wat onderzoek, zelfs als je denkt dat je weet wat die vragen zijn, geloof me, het doet geen pijn. Vraag uw vrienden, familie, sociale netwerken en werknemers welke vragen zij het meest gesteld krijgen of welke vragen zij hebben of hebben gehad over het bedrijf of de industrie. Beantwoord dan die vragen. Zo simpel is het. Als je antwoord hebt gegeven op de vragen van je publiek, zul je ze niet alleen onderwijzen, maar zul je jezelf ook als een middel vestigen waardoor ze terug blijven komen naar je site. Onthoud, ze hebben vragen om een ​​reden, houden uw antwoorden eenvoudig, gemoedelijk en gemakkelijk voor uw publiek om te lezen en te begrijpen.

3. Wat heb je je publiek te bieden dat je concurrent niet heeft? 

Vergeet niet dat jij de expert bent en dat het tijd is om op te vallen tussen de massa. Weet je wat anderen in jouw branche zeggen? Onderzoek wat uw concurrenten zeggen of beter nog, wat ze niet zeggen, en zeg het in uw inhoud. Mensen willen leren, vooral iets nieuws, dus waarom zou je het niet van je leren? 
Als u deze belangrijke componenten gebruikt bij het werken aan uw inhoud, zou u goed op weg moeten zijn om hoogwaardige inhoud te maken waar uw publiek dol op zal zijn. Inhoud is niet alleen de pagina’s van uw website, het zijn blogs, e-nieuwsbrieven, berichten en tweets. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: