Hoe Je Sociale Media-Berichten Te Plannen: 10: 4: 1-Regel

Beheert u een sociale-mediarekening of meerdere accounts en probeert u een methode te vinden om inhoud te produceren en organiseren die betrokkenheid met zich meebrengt?

Wat als ik je zou vertellen dat er een wetenschap is voor de kunst om sociale media-inhoud te maken die wordt opgemerkt … Er is een mooie tool genaamd de “10-4-1-regel” die je kan helpen bij het kennen van de exacte hoeveelheid inhoud die zou moeten zijn samengesteld en geproduceerd om je marketingplan voor sociale media te evolueren.

Als je nog niet hebt gehoord van de 10-4-1-regel met betrekking tot het maken van goede berichten voor je marketingcampagnes voor sociale media , laat ons je dan een geweldige tool voorstellen die je op veel manieren zal helpen. In wezen is de 10-4-1-regel een verhouding van welke berichten worden verzonden over een periode van 15 berichten op uw sociale mediaplatforms. Door deze regel te omarmen, kun je je publiek en je betrokkenheid vergroten, zodat je algehele strategieën zoemen als de motor in een Indycar.

De waarheid is dat het creëren van fantastische inhoud niet altijd even gemakkelijk is als je misschien denkt.

Twee van uw belangrijkste doelen zouden moeten zijn:

1) Consistentie

2) Vertrouwen opbouwen als een expert voor je publiek 
Dat klinkt gemakkelijk, maar vaak niet. In de loop van een paar weken, een paar maanden, een paar jaar, kan het creëren van consistente, slimme berichten op uw sociale media-platforms een grote uitdaging zijn.

Dat is waar de 10-4-1 richtlijn in het spel komt. Deze regel dient als een manier om de juiste mix van inhoud te gebruiken om te publiceren op sociale media, en het is bewezen dat het bedrijven helpt hun bereik effectief te vergroten en leads te genereren.

De 10-4-1-regel is in feite een ratio die over een periode van 15 berichten aangeeft, 10 moet afkomstig zijn van externe bronnen, 4 moet afkomstig zijn van de blogs van uw bedrijf en 1 moet een landingspagina of verkooppraatje zijn.

Dus laten we het opsplitsen.

10: Het gebruik van 10 van elke 15 berichten van externe of andere bronnen kan soms moeilijk zijn om je geest rond te winden. Sommigen worstelen met het idee om informatie uit een andere bron te gebruiken, denkend dat ze hun persona’s weg van hun eigen inhoud zullen sturen.

Het heeft eigenlijk het tegenovergestelde effect.

Als je je publiek begrijpt, begrijp je de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd, de talloze interesses die ze hebben, je hebt een goed begrip van alle manieren waarop je hen kunt helpen. Dus als u inhoud opneemt die ze leuk vinden in vakbladen, zakelijke publicaties, nieuwsbrieven, andere blogs, grappige bronnen, geweldige citaten, enz. Helpt u hen op een miljoen verschillende manieren. Na verloop van tijd begint je publiek je te zien als een vertrouwde adviseur, een expert.

Het eindresultaat is dat je een informatiehub wordt. Je publiek hoeft niet langer 15 verschillende bronnen op te sporen, ze weten dat je de go-to-spot bent. Je wordt niet alleen als een expert gezien, maar je bouwt ook een vertrouwensrelatie op dat je een bedrijf bent dat niet alleen op zoek is naar verkopen, verkopen of verkopen. U wilt helpen en dat bouwt levenslange klanten en klanten op.

4: Bloggen is absoluut essentieel voor elke sociale media of inbound marketingstrategie. Volgens HubSpot, “bedrijven die blog hebben 55 procent meer bezoekers van de website dan degenen die dat niet doen.” Dus blog en blog vaak. Haal die berichten eruit. Tweet ze, post ze op Facebook, Google+ en LinkedIn, Pin ze, zet ze op LinkedIn en dergelijke. Je hebt tijd besteed aan het schrijven van dit blog, en nu krijg je het woord! En als u effectieve informatie verspreidt, helpt uw ​​publiek u het woord te verspreiden door namens u te retweeten, te delen en te interacteren.

Dit helpt niet alleen uw imago als een vertrouwde adviseur en expert, het drijft verkeer naar uw website.

1: als u zich aan deze regel houdt, heeft u de kans verdiend om iets aan uw publiek te verkopen. Dit bericht of bericht is uw kans om uw fans en volgers te laten weten hoe u hen kunt helpen een probleem op te lossen via uw services en producten. Dus 1 op elke 15 berichten moet een link zijn naar een bestemmingspagina op uw website. U kunt een e-boek, een whitepaper, een webinar, een verkoopbrochure of zelfs een video aanbieden.

Als 14 andere berichten je publiek geweldige informatie geven, wordt deze verkooppost niet genegeerd, maar wordt deze omarmd.

Het gebruik van de 10-4-1-regel is een fantastische richtlijn om u te helpen bij het maken van uw sociale media marketingcontent en uw boodschap te mixen om uw publiek en uw betrokkenheid op te bouwen.

Het creëren van een goede mix van berichten is cruciaal voor het opbouwen van uw publiek en uw betrokkenheid, en dat zal uw bedrijf boven het lawaai verheffen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: