Hoe Te Bepalen Of Je Website Wordt Gevonden, Goed Presteert En Leads Omzet

Je weet wat ze zeggen, eerste indrukken zijn het belangrijkst!

En als het om uw website gaat, is dit vaak de eerste indruk die mensen van uw merk hebben.

Uw website is uw thuisbasis en uw online storefront. Het is 24/7 geopend voor bedrijven. En als je de juiste indruk niet opgeeft, verlies je mogelijk je publiek.

Uw website moet altijd meegroeien met uw bedrijf. Met andere woorden, uw website is nooit klaar! Veel mensen bouwen een nieuwe website en lanceren hem om hem nooit meer aan te raken. Dat is een grote fout!

Uw doel is om altijd te verbeteren en toe te voegen aan de website. Dus, elke paar maanden moet je een website audit uitvoeren en wat inventaris opmaken over hoe je website wordt gevonden, hoe je je leads kunt uitvoeren en converteren. Er zijn enkele tests en controles die u tijdens dit proces kunt uitvoeren om te zien waar u de site kunt verbeteren.

Zodra iemand op uw website is beland, heeft u seconden voordat ze beslissen of ze blijven of weggaan. Wat denken ze in de ongeveer 15 seconden (of minder!) Die ze op uw site uitgeven? Ze moeten onmiddellijk kunnen vertellen wie je bent en wat je doet. Uw merk moet het product zijn en uw klant moet de held zijn.

Gerelateerde afbeelding

U moet controleren hoe gemakkelijk uw site is om een ​​aankoop te doen of om het verkoopproces te doorlopen. Doorloop het hele proces, begin tot het einde. Was er iets dat je irriteerde? Misschien was er iets kapot of werkte het niet goed. Of je kunt zelfs iets vinden dat er gewoon uitziet als onzin. Vergeet niet dat je je klant rolt, dus denk aan alles via hun ogen.

Voordat mensen overtuigd zijn om een ​​stap te nemen en bij u te kopen, zullen ze waarschijnlijk vragen hebben over uw product of dienst. Uw doel is om die vragen te kennen en ze te beantwoorden op de website. Begin met de grote vragen, de grote zorgen, en werk je weg naar de kleine detailvragen door je inhoud, afbeeldingen en video’s.

Optimalisatie van zoekmachines is ook een factor. Denk in termen van pijnpunten. Iemand is op zoek naar jouw product omdat ze een probleem hebben. Ten eerste, hoe formuleren ze die vraag? Open een incognitotab en gebruik die frasering om het probleem te doorzoeken. Wordt uw product of dienst weergegeven? Zo niet, dan verstop je je. U moet uw SEO verbeteren en werken aan het vinden van de voorpagina van Google.

Maak je contact met je vrienden en gelijkgestemde mensen via je toon en inhoud? Of mis je het merkteken en trek je het verkeerde publiek aan? Lees de inhoud door, bekijk uw afbeeldingen en bekijk uw video’s.

Wat zou een vreemde denken over wie je bent als merk?

Afbeeldingsresultaat voor LEADS OP WEBSITE

Een ander aspect van deze test is kijken naar de opwinding van de site. Is de kopie saai en niet origineel? Mist het de levendige persoonlijkheid die jouw merk en team is? Als dit het geval is, wilt u dit waarschijnlijk herzien.

Zodra u uw merk introduceert en alle vragen beantwoordt die mensen hebben, moet u een manier hebben waarop ze contact met u kunnen opnemen of dat u contact met hen kunt houden. Dus, heeft u een inkomende marketingworkflow op zijn plaats? Is er ergens waar u hun e-mail kunt verzamelen om ze in een infuuscampagne te stoppen? Hoe blijf je contact houden nadat ze je site verlaten?

Zodra mensen uw site verlaten, gaan ze ooit nog eens over u nadenken? Nou, als je saaie inhoud hebt, waarschijnlijk niet. Maar als je inhoud hebt die goed doordacht, leerzaam, noodzakelijk en vol van je persoonlijkheid is, dan heb je een kans dat mensen er meer van willen.

Laten we eerlijk zijn, het internet is een beetje verslavend. Facebook, Twitter, Reddit, Instagram en vele andere sites hebben inhoud die mensen letterlijk hunkeren en steeds opnieuw controleren. Hoewel je niet hoeft te concurreren met deze enorme sites, zou je moeten proberen een punt te bereiken waarop mensen iets van je willen horen. Ze willen je laatste blogbericht, video of download zien. Als u dergelijke inhoud wilt maken, moet u uw doelgroep kennen en weten wat ze willen zien. Zet ze op in een infuuscampagne en stuur ze uw spullen. Ze zullen opgewonden zijn om het te zien!

Steeds belangrijker in onze mobiele wereld, snelheid is een belangrijke factor, niet alleen om mensen te vinden, maar om mensen op de pagina te houden. Om bot te zijn, als je website traag is, vertrekken mensen. Voer dus een snelheidstest uit en zorg ervoor dat uw pagina’s snel worden geladen.

8 Tools die we gebruiken om een ​​website audit uit te voeren

Google Analytics

Als u geen tracking op uw website uitvoert, moet dit het eerste zijn dat u toevoegt. U krijgt gegevens die u kunt analyseren om meer te weten te komen over uw klanten en hoe zij uw website gebruiken.

https://marketingplatform.google.com/about/analytics/

HotJar

Als u op zoek bent naar een visuele weergave van wat mensen op uw website doen, kunt u in HotJar visuele hittekaarten maken van waar mensen hun cursors plaatsen en op welke links ze klikken. Het laat je weten wat werkt en wat kan worden geknepen!

https://www.hotjar.com/

SEO Site Checkup

Krijg rapporten over SEO-gegevens, volg uw rangorde en vergelijk uw concurrenten.

www.SEOSiteCheckup.com

Marketing Grader

Deze tool van HubSpot beoordeelt je website. Het geeft je een score op prestaties, mobiel, SEO en beveiliging. Vervolgens laat het je weten wat je moet doen om je score te verbeteren.

www.MarketingGrader.com

GTmetrix

Krijg een overzicht van de belangrijkste prestatie-indicatoren, waaronder paginasnelheid en laadtijd, paginaformaat en verzoeken.

https://gtmetrix.com

Gebouwd met

Wil je weten met wat een website is gebouwd? Uitgevonden met deze website.

http://builtwith.com

Wayback Machine

Het internetarchief heeft 339 miljard webpagina’s opgeslagen en met de Wayback-machine kunt u ze zien. Het werd gestart in 1996! Bekijk de geschiedenis van het internet met deze tool.

https://web.archive.org

Gelijksoortig web

Via Similar Web kunt u zien hoe u het doet tegen uw concurrenten, analyses kunt maken en online strategie. Je kunt ook kansen vinden met partners, leads of gelieerde ondernemingen en opkomende trends en spelers herkennen.

www.SimilarWeb.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: