Ondernemer: Help Uw Personeel Weer Fit En Vitaal Te Worden

Let op de signalen van ziekteverzuim

Ziekteverzuim lijkt soms te komen als een totale verrassing. Toch hoeft dat niet altijd zo te zijn als je let op de signalen van ziekteverzuim. Als je die vroegtijdig herkent, kun je samen met de werknemer op zoek gaan naar een oplossing en uitval voorkomen. Een werknemer in de gevarenzone vertoont bijvoorbeeld signalen van werkstress, is prikkelbaar, lijkt het overzicht kwijt te zijn, maakt geen uitgeslapen indruk of heeft moeite met concentreren. Deze signalen hoeven overigens niet altijd te wijzen op dreigend ziekteverzuim, maar kunnen wel betekenen dat er iets aan de hand is.

Een burn-out  komt veel en steeds vaker voor. Ruim 1 op de 7 werknemers leidt aan burn-out klachten. Gemiddeld blijven werknemers met een burn-out 189 dagen thuis.

Veel mensen denken dat een burn-out iets is voor zwakke mensen. Dat is absoluut niet het geval. Juist mensen die een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en de neiging hebben tot perfectionisme hebben er meer kans op. Een burn-out is niet niks: het zorgt voor totale lichamelijke en geestelijke uitputting. Normale handelingen zoals een boek lezen, een boodschap doen of op visite gaan lukt dan niet meer. Je gaat twijfelen aan je kwaliteiten. Niet alleen op het werk, maar ook in de privésfeer. Heeft iemand een burn-out, dan kan het maanden of zelfs jaren duren voordat hij of zij weer is hersteld.

Burn-Out: Mindmaster

Dit voedingssupplement met speciaal afgestemde microvoedingsstoffen is ideaal voor mensen met een actieve levensstijl. De werkzame bestanddelen, zoals vitamine B1 en B12, ondersteunen de energiestofwisseling van ons lichaam. IJzer draagt bij aan een normale cognitieve werking. Bovendien beschermt Mind Master de cellen tegen oxidatieve stress. Vitamine B12 en foliumzuur hebben volgens diverse onderzoeken een postieve werking op repigmentatie.
WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN DOOR DE EFSA*
Mind Master bevat belangrijke microvoedingsstoffen. Die dragen onder meer bij aan:
  • een normale energiestofwisseling¹
  • een normale werking van het zenuwstelsel²
  • een normale werking van de geest³
  • de vermindering van vermoeidheid4
  • een normale cognitieve werking5
  • de bescherming van de cellen tegen
  • oxidatieve stress6
1)Thiamine en vitamine B12 dragen bij aan een normale werking van de energiestofwisseling.
2)Vitamine B12 draagt bij aan een normale werking van het zenuwstelsel.
3)Vitamine B12 draagt bij aan een normale werking van de geest.
4)Vitamine B12 en ijzer verminderen vermoeidheid.
5)IJzer draagt bij aan een normale cognitieve werking.
6)Vitamine E beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.
Vitamine B12 tekort door stressThuis houdt het gekibbel van de kinderen maar niet op, op het werk oefen jij ook druk uit dat het werk zo snel mogelijk moet worden uitgevoerd en daarnaast lijkt het alsof ineens iedereen tegelijk iets met hun wil afspreken. ze slapen de laatste tijd slecht en ze zijn al moe bij het opstaan. Ongetwijfeld vraag je je af waarom zij de laatste tijd minder kunnen hebben. Maar misschien denk je niet zo snel aan een tekort aan vitamine B12. Kan het zijn dat ze gestrester bent door een tekort aan vitamine B12? Of hebben ze  een tekort aan vitamine B12 door stress?

Schenk iets gezonds met kerst,  uw werkners zullen u dankbaar zijn.

 

Stel uw pakket samen, u kunt kiezen uit de gehele cattaloges. Door te klikken op schenk iets met kerst. Wilt u graag weten hoe u minimaal 30% korting kan krijgen op uw kerstpakketten. Vul dan onderstaande formulier in, en we plannen een afspraak:

Subscribe to our mailing list

* indicates required
/ ( mm / dd )

 

ScreenHunter_852 Nov. 01 11.47.jpg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: