Massagekaars Oosterse Verwen Momenten

Anti stress programma uit de himalaya, in de uitgestrektheid van de himalaya vergeet je alle stress van het dagelijkse leven- dat kan nu ook met de 3 in 1 massagekaars, maasage olie, parfum en verlichting in een kaars.

Afbeeldingsresultaat voor massage kaars

Wat zijn massagekaarsen?

Massagekaarsen kunnen net zoals gewone kaarsen aangestoken worden met een vuurtje. Massagekaarsen bestaan, anders dan gewone kaarsen, uit een mix van sojawas, boters (shea butter) en verzorgende olien. De sojawas die wordt gebruikt voor massagekaarsen heeft doorgaans een smeltpunt van circa 45c. Dit zorgt ervoor dat de gesmolten olie die ontstaat na het aansteken veilig op de huid kan worden aangebracht. De massagekaars geeft een heerlijke geur vrij tijdens het branden en de olie die eruit ontstaat is geschikt voor het hele lichaam.

Afbeeldingsresultaat voor massage kaarsGerelateerde afbeelding

Massagekaarsen zijn leuk om te geven, maar ook om te krijgen. De massagekaars word steeds populairder, doordat het een kaars en massage olie in een is. Een massagekaars heeft een speciale samenstelling waardoor de massage olie niet te heet word voor de huid. Massage kaarsen zijn in vele geuren verkrijgbaar, zo is er voor ieder een gewenste geur. De massageolie die ontstaat na 10 a 15 minuten van het branden van de kaars, heeft een verzorgende en voedende werking voor de huid. Tijdens een massage zijn aandacht, warmte, ontspanning en aanraking de meest belangrijke punten waar men zich moet oprichten voor het geven van een massage. Door de warmte van de massageolie uit de massagekaars, zal het lichaam zich eerder ontspannen. Samen met de heerlijke geur van de massagekaars is het puur genot.

Voel eerst zelf even de temeratuur op de rug van je handGerelateerde afbeelding

Geurteotesen: warme amber, cederhout en witte orchideen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: