Chronisch Ziek Is Niet Voor Altijd

Jij hebt al jaren pijn, en je voelt je eenzaam, vele afspraken die je moet afzegggen of uitstelen. Want je hebt weinig tot geen energie. De pijn en verdriet neemt jouw leven over. Je bent anders met niks bezig dan met pijn bestrijding.

20181103_205437[1].jpg

Ik herken dit heel erg, Ik heb  jaren van pijn ervaren, en liep naar de fysiotherapeut. Dan weer naar de huisarts. Ik kreeg het advies neem maar een paracetamol, 8 per dag zodat je een goede basis legt voor de pijn bestrijding. Echt het heeft mij niet verder geholpen. Ik slikte er ibuprofen bij 6 per dag. ;s morgens had ik veel last van stijfheid, moeilijk kunnen bewegen. We dachten het ligt aan het matras, maar ook een ander matras hielp mij niet van die pijn af. Ik gaf mijn beroep de schuld als verzorgende -ig. Te zwaar werk was. Ik ging in de ziektewet, maar knapte hier ook niet van op. Dan werd ik door gestuurd naar de reumateloog, bloed onderzoeken, foto’s. Maar alles bleek goed te zijn. Waaarom heb ik dan altijd pijn, als niemand iets kan vinden.

Toen ik weer naar de reumateloog moest, want het werd echt niet beter. Vertelde hij mij, Je hebt fibromylagie. Ik heb een diagnose, een stempel maar hoe kom ik nu van die …..pijn af. Mij werd gelijk duidelijk gemaakt dat er geen medicijn voor was. Ik moest er mee leren leven, en mijn lichaam accepteren. Ik werd door verwezen naar een revalidatie centrum. Ik werd in een traject gezet, met trainingen ,  ik moest leren , hoe mijn lichaam werkte, en hoe ik met tussen pozen rust moest creeeren. En gesprekken met en psycholoog. Ik moest hier vier weken heen. Ik was echt boos op mijn lichaam, ik was nog zo jong en dan dit. Ik accepteerde het ook niet, en het traject heb ik niet gevolgd. Ik ben mijn lichaam gaan bestuderen, ik heb veel lezingen bij gewoond. Natuur genezers bestudeert. En ik kwam er achter dat ik een lekkende darm had.

Al mijn giftige stoffen kwamen in mijn bloedbaan, ging in de holtes zitten tussen mijn gewrichten en spieren, ik had intussen al 4 knie operatie achter de rug, ik heb een tunnelsyndroom aan beide handen , hier ben ik aan geopereerd. Maar nog altijd had ik pijn.

Maar hoe kwam ik  achter mijn darm probleem, mijn ontlasting was nooit hetzelfde, ik kon wel of een paar dagen niet, dan weer diaree, dan obstipatie. Ik heb een urine test gedaan, een stripje een tel in de urine. En hij kwam er zwart weer uit. Ik wist genoeg. Ik was erg verzuurd. Ik ben met aloe vera drinken begonnen, en ontzuring tabletten. Mijn stijfheid en pijn zijn weg. Na drie maanden begon ik verschil te voelen, en na en jaar ben ik pijn vrij. Mijn handen zullen niet beter worden, maar de pijn is er wel uit verdwenen, wat al aan getast is word niet weer anders, maar het gaat niet meer verder.

20181103_204601[1].jpg

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: