Netwerkmarketing Is Meer Dan Alleen Maar Geld

Vaak is het zo, dat jij die voor het eerst kennis maakt met netwerk marketing, heb je wel een idee van hoeveel geld je wilt verdienen, maar heb je nog geen duidelijk idee voor welk doel jij het geld gaat gebruiken. Het is belangrijk om te weten hoeveel je wil verdienen, maar net zo belangrijk is ook waarom jij het wil verdienen. Geld alleen is zelden in staat om genoeg motivatie te verlenen die de mensen kan blijven stimuleren om de dagelijkse stappen te blijven ondernemen die nodig zijn om een netwerk marketing dynastie op te bouwen. Als jij voor jezelf geen duidelijk beeld hebt waarom jij wil werken als een onafhankelijke vertegenwoordiger, sta dan eens stil bij de volgende zaken als geld geen probleem meer voor jouw zijn:

 • Zou jij nog jouw huidige beroep blijven doen? Zou jij eerder met pensioen gaan of liever in deeltijd gaan werken?
 • Zou jij blijven wonen waar jij nu woont? Als jij een nieuw huis zou willen kopen, waar zou dat zich bevinden en hoe zou het eruit zien?
 • Zou jij een andere auto rijden en nog ander speelgoed voor jezelf kopen?
 • Hoe zou jouw gezin gebruik maken van een riant passief inkomen?
 • Zouden jouw kinderen nog steeds naar dezelfde school gaan?
 • Zou jij investeren in onroerend goed, aandelen of andere vormen van investeringen?
 • Zou jij gaan reizen om de wereld te verkennen? Zo ja, waar wil jij graag naar toe gaan?
 • Zou jij graag onbezorgd gaan winkelen? Wat ga jij dan kopen?
 • Hoeveel tijd en geld zou jij willen besteden aan liefdadigheid?
 • Aan welke hobby’s en passies zou jij graag meer tijd besteden? Zou jij graag een nieuwe vaardigheid willen leren of een nieuwe sport willen beoefenen?
 • Zou jij graag jouw eigen pensioenfonds willen opzetten?
 • Zou jij graag terug naar school terug willen om een opleiding af te ronden of gewoon iets nieuws te leren voor het plezier?
 • Zou jij jouw bedrijf willen gebruiken om meer tijd te investeren in persoonlijke ontwikkeling?
 • Zou jij een leiderschapsrol willen hebben in jouw kerk, bedrijf of buurtgemeenschap?
 • Zou jij voor jouw partner en vrienden een plezierig en bevredigend leven willen scheppen?
 • Zou jij graag meer tijd willen hebben voor vrijwilligerswerk?
 • Zou jij graag jouw vrije tijd willen gebruiken om jouw zelfvertrouwen te vergroten?

Afbeeldingsresultaat voor geld verdienen

Bij het maken van de  plannen , hoe jij een verschil in de wereld wil maken met behulp van jouw netwerk marketingsbedrijf, word jij alleen maar beperkt door jouw creativiteit en verbeelding. Hoe vreemd het ook mogen lijken sommigen hebben angst voor rijkdom, omdat financiële overvloed voor hen gelijk staat aan verleiding, zonde en corruptie. Hoe vaak heb jij wel niet gehoord dat geld bron is van alle kwaad? Geld op zichzelf, is niet goed of slecht. Het is onze beslissing hoe we het geld gebruiken, die bepaalt of het goed of slecht karakter krijgt. Als jij angst hebt voor het scheppen van rijkdom ten gevolge van deze redenen, staan er dan ook eens bij stil hoeveel goeds jij met rijkdom kunt doen.

De mogelijkheden die het jou biedt om met minder bedeelden in onze samenleving te helpen. Neem nu enkele minuten de tijd en bepaal wat jouw redenen zijn om jouw gewenste inkomen te bereiken en waarom jij start met netwerk  marketing. Laat jezelf niet op een dwaalspoor brengen door tijfel, gebrek aan geloof of duidelijk hoe jij het inkomen zult gaan verkrijgen.

Verbeeld je nu eens dat er tovergeest voor jou verschijnt. Hij beschikt over magische kracht om al jouw wensen waar te maken, dus om jouw leven zo te veranderen als jij wilt. Hij kan rijkdom en overvloed tevoorschijn toveren voor jezelf en de mensen die je lief hebt. Deze overvloed zal jou in staat stellen om het leven van jouw  keuze te leiden, het is niet langer nodig om te lijden ten gevolge van materieel gebrek. Jouw beslissingen over jouw bezittingen, zoals auto’s, huizen, kleding etc worden niet langer meer beperkt door een gebrek aan geld.

Bovendien zal de invloed van deze magie verder reiken dan gled en materiele goederen. Ook zal het beinvloeden wat jij doet. Jouw dagen zullen zich kenmerken door een nieuwe vrijheid die jou in staat stelt om te doen wat jij wilt, wanneer jij het wilt. Jouw typische dag op het werk zal gekenmerkt worden door een geheel nieuwe energie. Jij verkiest om te werken, omdat jij het wilt, niet langer omdat jij dat moet doen. Jijn hoeft niet langer te voldoen aan de wensen van een veeleisende baas of om te gaan met lastige collega’s, chefs of ondergeschikten. Ook hoef jij ’s morgens en ’s avonds niet langer meer in de file’s te gaan staan., of je nog langer druk maken of je optijd bij de prikklok bent. De stress van het werken voor een ander zal verdwijnen als sneeuw voor de zon. Jij beschikt nu over het voertuig om te verdienen wat jij werkelijk waard bent.

Afbeeldingsresultaat voor geld verdienen

Sta een moment stil hoe jij jouw sterk toegenomen vrij tijd zult gaan door brengen. Hoe zal er een dag vol vermaak er voor jou uitzien? Jij zult in staat zijn om al die dingen te doen waarvoor jij vroeger niet de tijd had of het geld had. Wat zal jouw favoriete hobby of sport zijn? Misschien betekent het meer plezier , tijd met je familie of vrienden. Vergeet niet dat de tovergeest jou geen enkele beperking oplegt over wat jij kunt wensen om te gaan doen.

Gerelateerde afbeelding

Subscribe to our mailing list

* indicates required
/ ( mm / dd )

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: