Durf Te Doen Wat Je Raakt..

What makes you happy Wat is jouw happy list? Waar word je blij van? Waardoor vergeet je de tijd? Wanneer voel je de sprankel in je buik? Wat is je droom, je wens een doel?

Afbeeldingsresultaat voor WAAR EEN WIL IS ISEEN WEG

Schrijf uit je hart en niet uit je hoofd. Dus schrijf alles wat in je opkomt. Alles is mogelijk! Waar bij je dankbaar voor vandaag?* * Waarom helpt dankbaar zijn? Wanneer je dankbaar bent wordt je vervuld door een gevoel van dankbaarheid. Je bent blij met wat je hebt of met wat je hebt ervaren. Dat gevoel laat op dat moment weinig tot geen ruimte voor andere, negatieve gevoelens. Je voelt je prettig wanneer je echt diep dankbaar voor iets bent. Ook maakt het je bewust worden van alles waar je dankbaar en blij over bent, dat je het meer en meer zult ervaren. Je voelhorens worden meer afgestemd op positieve zaken die zich in je leven afspelen. Er komt daardoor minder ruimte voor het negatieve.

What you imagine you become DIT MAAKT MIJ BIJZONDER EN UNIEK! Schrijf hieronder de eigenschappen die je terug hebt gekregen van je familie/ vrienden/ collega s etc. Kijk er eens goed naar als je ze allemaal hebt opgeschreven en ook als je twee of drie keer een bepaalde eigenschap hebt terug gekregen schrijf ze dan ook twee of drie keer hieronder op. Waar ben je dankbaar voor vandaag? (schrijf vijf dingen op waar je dankbaar voor was vandaag b.v. een mooi gesprek met een vriendin, de schaterlach van je kind, een mooi boek wat je aan het lezen bent, een deadline wat je behaald hebt op je werk, het eten op je bord, een lekker kopje koffie etc..)

She believed she could so she did Wat zijn jouw angsten? Waarom zie je tegen bepaalde dingen op? Waarom denk je dat jij bepaalde dingen niet kan? Wat belemmert je om je grenzen aan te geven? Angsten zoals: onzekerheid, falen, boosheid, wantrouwen, jaloezie etc.. Schrijf hieronder jouw angsten op die jouw ergens in belemmeren. Schrijf ze op met liefde en veroordeel of beoordeel jezelf niet. Het hoort bij ons en ook je angsten maken je wat duidelijk. Waar ben je dankbaar voor vandaag?

Gerelateerde afbeelding

Jij bent uniek Verbind vandaag je angst en je unieke eigenschappen aan je happy list. Op de video leg ik uitgebreid uit hoe je deze kunt gaan verbinden. Ga zelf herkennen voor welke eigenschap je een bepaalde angst zet wat je uiteindelijk blokkeert om dingen te gaan uitvoeren die jij hebt opgeschreven op je happy list. Zo ga je je realiseren welk patroon jij hebt opgebouwd om niet in het licht te gaan staan. Neem hier echt de tijd voor. Zodra je herkent welke angsten jij voor je unieke eigenschappen zet ga je op papier zien waarom het je vaak belemmert om te doen wat je graag wilt doen of te zijn wie je graag wilt zijn. Angst is een illusie in je hoofd, omarm het en druk het niet weg. Waar ben je dankbaar voor vandaag? Geniet weer van de mooie dingen die je opschrijft.

Leave a little sparkle wherever you go Wat was jouw feestje vandaag? Hoe heb je het ervaren dat het echt een bewuste keuze is hoe je aan je dag begint en het effect als je je dag positief gaat beginnen? Wat heb jij gedaan? Voelde je je ongemakkelijk of juist heel vrolijk, hoe was en nog steeds is je eigen feestje vandaag? Waar ben je dankbaar voor vandaag?

Alles begint pas als je het gaat doen! Wat is de eerste doe stap geweest vandaag voor je? En beschrijf ook welk stappenplan je hebt voor jezelf om je plan 100% tot uitvoer te gaan brengen. Door je angst heen, met jouw unieke eigenschappen ga je nu iets tot uitvoer brengen wat op jouw happy list staat. Uit je hoofd naar je handen: nu ga je het realiseren. Heel veel succes en dit is een prachtige fase waar je elke keer weer een beloning krijgt als je dingen gedaan hebt want alles wat je doet brengt je steeds meer een gelukzalig gevoel!

GO GIRL Waar ben je dankbaar voor vandaag?

Durf te doen wat je raakt Zeven stappen om te doen en te blijven doen wat je raakt. Er is geen magische formule die als je eenmaal deze stappen hebt gemaakt ze je automatisch elke keer weer laat maken. Elke keer weer is het en uitdaging maar groeit tevens je bewustzijn hoe gaaf het is om te doen wat je graag wilt doen. Vandaag wil ik je vragen om op te schrijven op welke stap (pen) jij trots bent die je hebt gemaakt deze week. Omarmen van je angsten, een liedje gezongen, een sollicitatiebrief geschreven etc. Welke unieke eigenschap heeft je daarbij geholpen en hoe voelt het om een stapje dichterbij iets op je happy list te zijn. Waar ben je dankbaar voor? . Je zult gaan merken dat het je gaat veranderen en je je steeds meer gaat realiseren hoeveel wonderen er in 1 dag zitten en dat ga je steeds meer waarderen.

Geniet ervan!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: