Waarom Lossen Wij De Problemen Van Onze Baas Op

“s Morgens gaat de wekker. Het is 5.30 , We rekenen ons uit. Zal ik nog even blijven liggen want het ligt nog zo lekker warm. Wetend als je, je omdraaid en de ogen weer sluit, je , je verslaapt.

Je moet je er toe zetten om er uit te gaan, met de ogen half dicht naar de badkamer, en washandje om je gezicht. Kleding bij elkaar zoeken en naar beneden. De koffiepot eerst aan drukken, hopend nog wat fitter te worden. Bah , denk je bij jezelf het is nog donker en ik MOET weer aan het werk.

Jaren lang ben je naar school geweest, en heb je een beroep geleerd. Je MOET misschien nu nog steeds werken om je studie schuld af te betalen. Je maakt je ontbijt klaar , kopje koffie erbij. En denkt bij jezelf. Hoe lang MOET ik dit nog vol houden. Ik ben moe, elke dag hetzelfde doen,  weer een dag dat je niet kan doen wat je graag wilde doen. Al die verplichtingen komen je de strot uit.

Afbeeldingsresultaat voor jij bent belangrijk

Waarom zijn wij zo hard aan het werk om de problemen van onze baas op te lossen?

Waarom helpen wij hem/haar zijn dromen te verwezenlijken.

Je baas had een droom en een visie, en huurt jouw in om het waar te maken. Wat is jouw droom? Wat is jouw visie? Waar droom jij van?

Waarom zetten wij de wekker niet voor ons zelf. Voor jouw eigen droom, Voor jouw eigen visie op het leven. Door dat je aan een ander zijn dromen werkt, kun je nog steeds niet je rekeningen betalen. Je hebt daarvoor schulden moeten maken. Je hebt al je vrije tijd moeten besteden.

Als je baas zijn dromen niet uit komen, Hoef jij hem ook niet meer te helpen, en in plaats van dat je dan gaat denken, nu ben ikzelf aan de buurt. Zoek je weer een ander en vraagt hem of zij mag ik u helpen , om uw dromen waar te maken. WAAROM?

Waarom is een ander belangrijker dan JIJ?

Het is zo gesteld in de wereld als je kleine problemen van een baas oplost, heb je een klein loon. Los je grotere problemen op, krijg je wat meer loon. Maar wat hij/zij verdient zul je nooit krijgen, al heb je zoveel geleerd(daarmee schulden gemaakt), hij/zij laat je niet hetzelfde verdienen.

Word nu eens wakker en zet de wekker voor jezelf, of word wakker  wanneer je lichaam zelf ontwaakt. En je geheel uitgerust bent. En dat je dan aan je eigen visie gaat werken. Wat is jouw missie in het leven?. Wat zijn jouw talenten? Doe er iets mee.

Als je later in een verpleeghuis zit , wat wil jij je herrinneren van je leven. Dat je altijd voor een ander bezig was, of dat je alles hebt gedaan wat je wilde. Weet je bent meer waard, dan wat je nu doet.

Ik hoor je zeggen maar ik heb nu de zekerheid dat mijn geld elke maand binnen komt. Is dat echt zo? Hoeveel winkels zijn al dicht, de wereld veranderd. Winkels zijn online en hoeveel grote bedrijven sluiten de deur. Weet jezeker dat je zekerheid hebt. Kun je nu alles betalen, of kom je nog steeds geld te kort, om in je levens behoefte te voorzien.

Gerelateerde afbeelding

Het kan anders, je moet er wel aan werken, maar dan wel in jouw eigen tijd, een auto kun je verdienen, en mag je houden. Nu als je bij een baas werkt en je stopt je MOET alles inleveren. Je auto, telefoon, etc. Je leert jouw eigen problemen op te lossen, je leert de skills. En het voordeel is alle skills zijn gratis te leren, je kan vakantie verdienen, die je nu misschien nooit hebt gehad. Grote feesten bij wonen. Doen wat je zo graag wil.

Ben jij verzekerd van je pensioen?, kun je stoppen wanneer je wil?. Kun je nu verdienen zoveel je wil? Kun je in de onderhoud van je gezin voorzien? Als je antwoord NEE is zou je dan niet eens, je balans opmaken van het leven. Is jouw antwoord JA , je bent super bezig, ga zo door.

Jij bent belangrijk jij mag er zijn.

Maar je bent dat gevoel kwijt  en besteed  geen aandacht aan jezelf of er wordt geen aandacht aan jou besteed. Want wie kent het niet? Het gevoel waarin het in je leven niet helemaal gaat zoals je zou willen. Je voelt je onzeker, je bent niet tevreden over hoe het nu met je gaat, je gedachten gaan met je op de loop, je bent vermoeid, je hebt minder concentratie, je bent lusteloos of je ervaart allerlei klachten die maar niet weg gaan.

Wil jij meer rust in je leven ervaren? Wil jij ervaren dat je tot meer in staat bent dan je zou denken? Wil jij werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Wil jij af van die stress gerelateerde klachten, overspannenheid, burn-out of lusteloosheid? Wil jij weer aandacht voor jou? Zet dan de volgende stap

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: