1 Blikje Energiedrank Doet Bloedvaten Met De Helft Krimpen

Het is tentamen- en proefwerktijd en dus grijpen talloze studenten en scholieren weer naar energiedrankjes. Die zijn echter nog slechter voor de gezondheid dan al werd gedacht, blijkt uit een nieuwe studie van de Universiteit van Texas.
Zoals bekend bevatten energiedrankjes van Red Bull, Monster en Bullit en andere merken veel calorieën en suikers waardoor de gebruiker een kortdurend oppeppend effect ervaart. Ook de cafeïne draagt daartoe bij.
Uit Amerikaans onderzoek blijkt nu dat de consumptie van slechts één blikje energydrink het risico op een hartaanval of beroerte binnen 90 minuten flink verhoogt. Dat komt doordat de bloedvaten enorm vernauwen.
In de studie kregen 44 gezonde, niet rokende studenten van de McGovern Medical School uit Houston, onderdeel van de universiteit van Texas, een energiedrankje. De onderzoekers testten het bloed voordat de studenten van het energiedrankje dronken en negentig minuten erna. Wat bleek? Na inname vernauwde de interne diameter van de bloedvaten tot de helft van het oorspronkelijke formaat. Die vernauwing leidt tot een hogere kans op hartaanvallen en beroertes.

Wil je meer rust in je hoofd en geconcetreerder zijn, er is ook een energie poeder, met dezelfde werking als een energie drankje, zonder schadelijke toevoegingen:

Afbeeldingsresultaat voor mind master extreme

  • Energiekick voor geestelijke en lichamelijke prestatie
  • Bescherming tegen oxidatieve stress
  • Prestatiekracht in handig to-go-formaat
  • Zonder suiker, glutenvrij, lactosevrij, vegaan
  • Met de fruitige smaak van granaatappel
  • Past in elke broekzak en kan zonder water ingenomen worden
  • Met vitamine C, D, E, B6, B12, thiamine, riboflavine, zink en seleen

De snelle energiekick to go – voor lichaam en geest

Je leven stelt je soms voor extreme uitdagingen. Je hebt energie op korte termijn nodig om de situatie succesvol aan te pakken. Je wil iets van je vrije tijd maken na een zware werkdag. Of je wil je vermoeidheid overbruggen. Jouw lichaam moet daarbij beschermd worden tegen de negatieve effecten van stress. Op zulke momenten geeft LR LIFETAKT Mind Master Extreme je een energieboost – voor extra kracht en concentratie. Voor een goed lichaamsgevoel, altijd en overal.

De handige Mind Master Extreme Stick zorgt ieder moment voor een snelle energiekick, zelfs onderweg. Het past in elke broekzak en kan direct worden ingenomen. Stick gewoonweg openscheuren, poeder innemen (geen water nodig) en na een kwartier à 20 minuten kan je presteren met kracht voor de rest van de dag.

Aan te bevelen voor sporters, studenten, zware lichamelijke of mentale beroepen of activiteiten, bij een dipje, bij vermoeidheid, bij stress.

2 in 1: Kracht & bescherming

Snelle energiekick:
• Cafeïne afkomstig uit Guarana en groene thee
• Sterke mentale prestaties door vitamine B6, B12 en thiamine
• Met aminozuren leucine, isoleucine en valine (BCAA)

Bescherming:
• Een effectieve anti-oxidantmix beschermt je tegen oxidatieve stress
• Zorgt o.a. voor 100 % van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine D en E
• Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem
• Aloë Vera-poeder bevordert het algemeen welzijn

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: