Waarom Is Netwerkmarketing Het Bedrijfsmodel Van De Toekomst?

Er zijn 5 soorten banen waaruit mensen kunnen kiezen:

1. Het verrichten van arbeid, zoals bijvoorbeeld een bouwvakker, of een persoon die een dienst levert of iets repareert, zoals een loodgieter.

2. Een persoon die een professionele baan heeft en bijvoorbeeld administratief werk verricht.

3. Een baan als verkoper.

4. Een bedrijfseigenaar. Die meeste mensen zijn van mening dat dit de ultieme baan is, uw eigen baas, alles zelf regelen. Dit betekent dat u keihard moet werken, minder vrije tijd hebt en veel meer stress.

5. De investeerder. Alleen ben t u afhankelijk van de economie.

De nieuwe realiteit is dat de wereld zoals wij die kennen veranderd is. Voor de mensen die dat niet willen accepteren is het jammer. Voor de mensen die dit gegeven omarmen zijn er legio mogelijkheden. Gedurende de laatste 100 jaar was de standaardpraktijk de volgende:

Stap 1. Men gaat naar school, volgt een opleiding en leert om een werknemer te zijn.

Stap 2. Men zoekt een bedrijf dat u aan wil nemen.

Stap 3. U werkt zo lang mogelijk voor dit bedrijf of verwisselt nog eens van baan.

Stap 4. U gaat als u 54 bent, of wat later met pensioen.

Gedurende de laatste 10 jaar zijn mensen tot het besef gekomen dat bedrijven mensen niet langer meer de juiste vergoeding bieden voor hun harde werk en loyaliteit. Mensen moeten vaker van baan verwisselen omdat hun contract niet verlengd wordt of vanwege bezuiunigingen van het bedrijf.

Vervolgens komen mensen steeds vaker tot het besef dat hun pensioen niet meer voldoende is en werkt men langer door. De wereld is aan het veranderen. Mensen zullen in de toekomst niet langer meer betaald worden per uur, maar voor hun prestaties. Vergelijk het met iemand die in een restaurant werkt.

Deze persoon krijgt een laag basisloon, en wordt daarnaast beloont voor zijn/haar prestaties. Mensen gaan dus bonussen verdienen voor hun kwaliteiten en effectiviteit en men wordt niet langer meer per uur betaald zoals jaren het geval was.

De beste methode om niet alleen te overleven, maar tevens groot succes te boeken in deze nieuwe economie is Netwerk Marketing. Dit is het bedrijfsmodel van de toekomst.

Een model waarbij u beloond wordt vanwege uw prestatie. Bedrijven zullen in de toekomst veel vaker van dit model gebruik maken om hun product of dienst op de markt te brengen. Dus niet meer torenhoge reclamekosten, maar werknemers vergoedingen geven zodat zij zelf de marketing voor het bedrijf doen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: