Business Dag 1

Je word uitgenodigd door het bedrijf, mensen met potentiele groei in hun onderneming. We zijn begonnen met de dagen in Amsterdam bij de Harbour club, ons thema was Succes has no name, Give it yours. 

Nadat we allemaal aanwezig zijn, klinken we de champagne samen. Op een mooie samenwerking en veel leermomenten. We hadden als opdracht. Het boek lezen van Eric Worre, dit boek had ik al een tijd in huis. En had het al gelezen. We beginnen met storytelling. Iedereen verteld zijn verhaal. Waarom wij voor networkmarketing hebben gekozen in plaats van werken voor een baas.

Zelf viel mij dit erg zwaar, ik heb moeite met voor een groep te staan en mijn verhaal te doen, maar ik heb het gedaan, met horten en stoten. Mijn verhaal is:

Ik ben toevallig in Networkmarketing gerold, ik zocht een product die mijn kleinkind kon helpen, hij was toen 5 jaar, en altijd erg benauwd, zindelijk worden was een heel probleem, spelen met anderen had hij de energie niet voor. Halve dagen naar school kon hij net voor elkaar krijgen. Bij gym zat hij aan de kant het lukte hem niet. Bij pauzes, buiten spelen, Hij zat op de rand van de zandbak toe te kijken. Dit deed mij erg pijn om te zien en te horen. Ik weet dat er iets moest zijn wat hem kon helpen. Toen las ik van de Mindmaster, het geeft nutuurlijke energie en gaat stress tegen.

Ik ben op zoek gegaan naar een distribiteur , en contact gelegd. Ik kon dezelfde week nog terecht. Ik wou een fles Mindmaster, maar ze vertelde ook dat ik klant kon worden, en dan levenslang minimaal 30% korting had. Korting, ik ben gek op korting. Ik heb het producten boek nog even ingezien. Er staan producten in die ik dgelijks gebruik en gezondheids producten. Ik en mijn man sukkelen zelf ook al ons hele leven. Misschien dat wij eindelijk ook eens opknappen, en kunnen genieten van het leven, die gedachten gingen door mijn hoofd. Ik ben begonnen met het starters pakket. Daar zit alles in wat we dagelijks gebruiken. Ik moest toch nog veel van die producten halen, dus kwam eigenlijk ook wel goed uit.

Ik heb de formulieren ingevuld en over een week zou ik alles binnen hebben, de Mindmaster kreeg ik gratis. Ik ben door gereden naar mijn dochter, het verhaal uit gelegd. Ze is er gelijk mee gestart, 10 ml- 1 kilo lichaamsgewicht. Is de verhouding en niet meer dan 80 ml per dag. Na een vier dagen beld ze op, mama we zien enorme veranderingen, hij is geconsentreerder op school, hij gaat vaker zelfstandig naar de wc. Hij speelt op schoolplein. O wat zijn blij met dit product. Hij is sindsdien niet meer benauwd geweest en zuurstof afhankelijk.

Naderhand vertelde mij de consulente, dat het Netwerkmarketing was, producten kun je rechtstreeks van de fabriek bestellen op groothandels prijzen, je krijgt bonus over wat je gebruikt. Je krijgt trainingen in de producten. En je mag dit alles andere aanbevelen, en zij kunnen ook klant worden. Dit product en deze manier van verdienen heeft mijn hele leven ten goede veranderd.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: