Zonder Stress Het Jaar 2018 Afsluiten

Sinterklaas gaat alweer bijna uit het land, hij maakt ruimte voor de kerst. Wat hebben we weer allemaal mooie cadeau’s gekregen, en nu nog afwachten wat de kerstman brengt. Het is een dure maand. Rekeningen die nu even moeten wachten tot dat ze betaald worden. Want we willen leuke kerstdagen een overvloed aan eten.

We hebben dit jaar erg hard gewerkt en mogen er nu ook dan even van genieten. Dan oud en nieuw, veel vuurwerk word er aan geschaft. Je iedereen doet het, dus jij ook. Ook dan moeten de rekeningen blijven liggen.

Maar dan het nieuwe jaar, je doet je laadje open of je kastje, en daar ligt de stapel. Hoe betaal je dit nu, een nieuwjaar en fris begin, maar niet voor jouw. December zo’n prachtige maand wat heb je genoten. Mooi op terug te zien, maar nu sta je weer voor de werkelijkheid. En zit met tranen in je ogen, hoe moet ik deze rekeningen in vredes naam gaan betalen, een extra lening afsluiten, lenen van je ouders. Ook dit moet terug het is het probleem verschuiven. Eigenlijk heb je spijt dat je met alle tradities hebt mee gedaan. In plaats van aan jezelf te denken.

Waarom doen we dat eigenlijk. Het is de onvrede in ons zelf, erbij willen horen. Alleen weten we niet hoe. We dupliceren andere mensen, we zien dat zij alles kunnen , veel meer dan jij. Vaak vraag je af, hoe kunnen zij dat allemaal wel en wij niet. Het antwoord is simpel. De mindset is anders. Waar liggen je prioriteiten, wat is belangrijk voor je. Je ziet sommigen niet eens werken en kunnen nog meer dan jouw.

Deze mensen zorgen voor een parttime passief inkomen, naast hun uitkering, of werk. Ze hebben een extra inkomen waar je niet je huis voor uit hoeft. Je hebt meer te besteden en kan dan de rekeningen betalen en je hebt geld over om je vrije tijd mee te bekostigen. Het lijkt niet alleen dat ze meer hebben te besteden door minder te werken. Maar het is ook zo. Als jij je angst en scepticisme aan de kant zet, kun je precies hetzelfde doen. En zat je nu niet in zak en as, met de tranen in je ogen en de rekeningen op je schoot.

Er zijn veel manieren om geld te verdienen, maar je moet je er wel voor open gaan stellen.

Gerelateerde afbeelding

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: