Werken Samen Met Een Team.

Netwerken doe je niet alleen, maar samen met een team. Je krijgt alle hulp en tools om je business op te starten.

Werken in de directe verkoop als onafhankelijke business partner biedt je onder meer de volgende voordelen:

  • Flexibel/parttime werken – je bepaalt zelf hoeveel uur je werkt en wanneer je werkt. Directe verkoop is daarom bij uitstek geschikt voor mensen die parttime willen werken en die daarnaast nog andere activiteiten of verplichtingen hebben.

  • Geen maximum aan inkomsten – Je bepaalt zelf hoeveel je werkt, dus ook hoeveel je verdient. Je activiteiten en je doorzettingsvermogen bepalen je succes en daar zit geen bovengrens aan.
  • Geen verschil in beloning Mannen en vrouwen  – Directe verkoop is bij uitstek een branche waarin er qua beloining geen enkel verschil wordt gemaakt tussen mannen en vrouwen. Wel zo rechtvaardig vinden wij.
  • Veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling – Voor de meeste mensen is directe verkoop een nieuwe activiteit. Omdat je zelf initiatieven moet nemen, leer je veel nieuwe vaardigheden en ontdek je misschien wel verborgen talenten bij jezelf. Daarnaast bieden de meeste directe verkooporganisaties opleidingsmogelijkheden en trainingen, waardoor je je nog verder kunt ontwikkelen.
  • Persoonlijk contact met je klanten – Werk je graag met mensen en kom je goed tot je recht wanneer je één op één contact met klanten hebt? Dan is de kans groot dat een rol als business partner je op het lijf is geschreven.
 • Samenwerken in een team – In plaats van zelf heel veel klanten te bedienen, zoek je binnen directe verkoop naar mensen zoals jij, die allemaal een klein aantal klanten bedienen. Zo ontstaat er een team met de meest ervaren business partner als teamleider. Succes ontstaat door goede begeleiding en samenwerking in een team. Ben jij een team player die goed kan samenwerken en graag anderen vooruit helpt? Ook dan is een rol als business partner je op het lijf geschreven.

Gedragscode

Organisaties die bij de VDV zijn aangesloten, tekenen jaarlijks voor het in acht nemen van de (internationale) gedragsregels die zijn opgesteld door de Europese branchevereniging Seldia. Hierdoor kunnen consumenten en business partners er vanuit gaan dat zij op een transparante en eerlijke manier te werk gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: