Denk Jij In Bezuinigen Of In Meer Inkomen

Je kan meer geld verdienen, dan dat je kan bezuinigen. Waarom zou je alle dingen opgeven, die je zo leuk vind?

Waarom, zorg je niet voor meer inkomen, niet door meer van huis ye zijn. Maar een parttime inkomen online, de sky is de limmit, je kan wel duizenden euro;s verdienen. Zonder je kinderen naar de dag opvang te moeten brengen, of nog meer uren van huis.

Veel mensen zie ik tegenwoordig. Hun abonnement opzeggen, de krant, loterijen, verzekeringen, sportschool, diettisten, etc.

Je kan niet oneindig bezuinigen op wat je nu hebt, hier zit een limiet op. Je hebt nu even meer geld, maar dat gaat ook weer op, waardoor je weer iets op zegt, om wat over te houden. Je kiest eieren voor je geld. Je dicht het ene gat met het andere.

Ook merk ik bij veel zzp-ers, dat ze het gedeelte van de belasting niet meer opzij zetten, maar dit maandelijks ook gebruiken. Waardoor ze het volgende jaar toren hoge belasting schulden hebben. En nog harder, en vaker uit het gezin weg zijn om die schuld af te betalen. Met het gevolg dat ze dan ook die 30% niet achter uit kunnen leggen, want daar meosten de schuld van betalen. Met andere woorden je blijft in hetzelfde cirkeltje zitten. Als je nu niet wakker word en je mindset veranderd, door op een andere manier meer geld te gaan verdienen, zul je er niet uit komen. En zal dit bepalend zijn voor al de jaren die je werkt, en zal door blijven spelen tot na je pensioen.

Je bent niet geboren, om ziek te zijn, een burn out te krijgen, elke dag verdrietig te zijn, de huishouding te doen, voor de kinderen te zorgen, elke dag als de wekker gaat er uit moeten voor je werk. Je bent geboren om je talenten te ontwikkelen. Om te mogen zijn wie je echt bent. Sommige mensen weten niet meer wie ze zelf zijn, doordat ze in een sleur zijn beland.

Afbeeldingsresultaat voor bezuinigen

Er zijn meer manieren om meer geld, oneindig veel geld te verdienen, dan te bezuinigen op wat je nu hebt. Je kan het naast je huidige baan doen, je houdt meer vrije tijd over en kan tegelijk aan je gezondheid werken.

Maar hoe dan?

Je kan producten inkopen tegen groothandels prijzen. En deze met winst verkopen. En je kan ze zelf gebruiken met hele grote korting. Je bezuinigd op je produkten en je verliest ze niet. Het is een win-win situatie. Je helpt andere mensen op deze zelfde manier. Waardoor zij ook meer geld kunnen verdienen en niet hoeven te bezuinigen op wat ze nu hebben, en veel kwijt raken.

Gerelateerde afbeelding

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: