Netwerkmarketing Groeit Met 15 Procent Per Jaar, Het Geeft Je Meer Kansen En Vrijheid

De totale omzet van bedrijven die via netwerkmarketing in Nederland actief zijn met directe verkoop is vorig jaar met 15 procent gestegen. Mensen willen meer vrijheitijd,  zelf beslissen wanneer ze op vakantie willen, geen dure kinderpvang voor de kinderen. Tijd door brengen met hun gezin en familie. Geen stress omdat ze steeds harder moeten werken en langer voor het zelfde geld, dure verzekering af moeten sluiten tegen ziekte en arbeids ongeschiktheid.

Directe verkoop en de branchevereniging

De Vereniging Directe Verkoop Nederland is de branchevereniging voor bedrijven die in Nederland actief zijn met directe verkoop via een netwerkmarketingmodel. Met dit model worden producten of diensten van een bedrijf via mond-tot-mond reclame in de markt gezet en aan de man gebracht door zelfstandig opererende en onafhankelijke ‘business partners’. In Nederland zijn vijftien bedrijven lid van de branchevereniging die tezamen ruim 60 procent van de omzet in dit marktsegment vertegenwoordigen: ACN, Amway, Blèzi Cosmetics, Forever Living Products, Herbalife, Jafra, Kirby, LR Health & Beauty, Nu Skin, The Juice PLUS+ Company Ltd., Organo Gold, Oriflame, Partylite, Swipe en Zinzino.

Zelfstandig ondernemer dat biedt kansen

Dankzij de groei van de sector en de kansen die het biedt, wordt directe verkoop steeds meer gezien als een volwaardig alternatief voor een reguliere baan of als een significante aanvulling op andere inkomsten een extra inkomen. De drempel om kennis te maken met de mogelijkheden van het zelfstandig ondernemerschap binnen de directe verkoop is door de beperkte opstartkosten laag en de arbeidsvoorwaarden zijn gunstig. Je bent als business partner heel flexibel in het indelen van je tijd, waardoor het bijvoorbeeld goed te combineren is met het ouderschap of een leven als topsporter, en er is geen bovengrens aan de inkomensmogelijkheden.

Het bedrijf waar ik aangesloten ben als zelfstandig ondernemer is Lr Health & Beauty. Waarom ik voor dit bedrijg heb gekozen is. Ze zijn al 32 jaar in deze markt actief. En hun produkt mij en het gezin erg helpt bij het herstellen van onze gezondheids problemen. En het enigste bedrijf is met 6 kwaliteits certificaten op de producten .En door dat je wat extra inkomen hebt, meer kan genieten van elkaar en met elkaar.

certificaten

Het bedrijf heeft de passie om alles voor hun partners te doen en te helpen. Ze zijn oprecht , transparant ,eerlijk, betrouwbaar, loyaal. Ze hebben een niet goed geld terug garantie van 2 maanden. De instap is vrij laag , om zelfstandig ondernemer te worden. Geen verplichtingen tot bestellingen. Geen gepush, of gehijg in je nek. Dat je gratis reizen, opleidingen , websites worden aangeboden, Een eigen vervoer middel kan verdienen en behouden.

dia21

Het bedrijf is actief in 28 landen.

images (42)

Iedereen is te bereiken, zelfs de ceo heeft gewoon facebook en kun je een messenger bericht sturen, voor vragen. Er is in omgang geen verschil in welke titel je zit, iedereen staat voor iedereen klaar. Het voelde gelijk als een warm bad bij thuis komst. Het is ons niet te doen om meer geld te verdienen. Maar om mensen te begeleiden en hulp aan te bieden om te groeien in hun persoonlijkheid en zelf financieel er op vooruit te gaan en hierdoor meer balans in hun leven krijgen.

Het heeft ons leven in een positief zin, veranderd. Van altijd ziek zijn, moe en pijn hebben. Gestresst zijn en altijd maar aan het werk om rond te komen. Naar een nieuwe manier van werken, wat ook hard werken is, maar anders, genieten van ons gezin, kinderen en kleinkinderen.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: