Colostrum – De Vergeten Natuurlijke Remedie

Colostum, je kan het onverdunt gebruiken bij keelpijn en veel hoesten, je laat het rustig door je keel glijden en heb gelijk verlichting. Op open wonden, doordrenk een gaasje met colostrum en doe het in of op de wond voor snellere genezing. Heb je een ontsteking in of op je huid, doe er een gaasje doordrenkt met colostrum op. Heb je een ontsteking in je mond, last van ontstoken tandvlees, stip het met een wattenstaafje met colostrum aan.

. Bij slecht helende wonden, na operaties, open benen, decubitis, diabetici: leg steriele compressen met colostrum op of in de wond. Zelfs effectief bij jarenlange open wonden!

Het word ingezet bij prikkelbare darm syndroom, allerlei vormen van darmontsteking, diarree, problemen met de voedselopname, pancreatitis (ontstoken alvleesklier), constipatie en voedselallergie. Het is geen wondermiddel, maar een effectief middel om het genezingsproces waar nodig te ondersteunen.

Gewrichtsproblemen die eerst goed reageerden op glucosamine en daarna niet meer, verbeterden na het gebruik van colostrum

colostrum zorgt voor een betere voedselopname uit de darmen,

de groeifactoren er in zorgen voor een beter weefselherstel

en het immuun systeem gezond en alert wordt en blijft.

Voor men geneesmiddelen op basis van zwavel en antibiotica ontdekte, werd colostrum overal ter wereld gebruikt voor het immuun systeem. Er zijn veel wetenschappelijke studies en onderzoeken die de veilige en therapeutische werking aantonen.

Colostrum, ook wel biest genoemd, de melk van de eerste levensuren, is een in de natuur uniek beschermend voedingsmiddel. Ook voor de gezondheid van de mens heeft het een enorme waarde, zoals steeds meer wetenschappelijke studies aantonen.

Afbeeldingsresultaat voor COLOSTRUM LR

Een mensenkind ontvangt 60% van zijn bescherming in de baarmoeder en de resterende bescherming via de moedermelk gedurende de eerste twee dagen na de geboorte. Daarom kunnen onze kinderen in leven blijven met surrogaat moedermelk.

Colostrum bevat immunoglobuline in hoge concentratie, wat het immuunsysteem versterkt met een factor 3. Verder bevat colostrum veel benodigde vitamines waaronder vitamine A, C, D, B1, B2, B12 en magnesium, zink en selenium en aminozuren, waardoor het genezing bevordert en herstelperiode verkort.

De Colostrum van LR komt enkel uit restmelk van de eerste 12 uur en uitsluitend van koeien uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Er is kwaliteitsgarantie door opvolging van de lading. LR heeft een gepatenteerde koude verwerkingsproces. Colostrum Direct is geschikt voor de regelmatige, dagelijkse inname ontwikkeld. Gebruiksaanbeveling: dagelijks 8ml
Colostrum heeft weinig te maken met gewone melk en bevat nagenoeg geen lactose, wat betekent dat het ook geschikt is voor de meeste mensen die een lactose allergie of intolerantie hebben.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: