Natuurlijke Geneesmiddel Waardoor Wondjes Sneller Helen.

Voedsel komt overal ter wereld vandaan en de wereldbevolking groeit. We komen steeds vaker in contact met mensen en voedsel van over de hele wereld. Dat vergroot de kans van het oplopen en verspreiden van virussen en bacteriën. Daarnaast draagt het overdadige gebruik van antibiotica bij aan het ontstaan van meer gevaarlijke, multiresistente soorten.

Wachten we, in een poging alles steriel te houden, angstvallig op de volgende uitbraak, of komen we zelf in actie op het gebied van preventie? Kunnen we bijvoorbeeld zelf werken aan onze (darm)weerstand?

Bij bacteriële infecties loopt het darmslijmvlies schade op. Deze schade aan het darmslijmvlies moet worden hersteld, met behulp van de juiste vetten, vezels (essentiële suikers) en eventueel suppletie van mineralen( zoals zink, selenium), vitamine B (zoals foliumzuur), vetzuren (zoals omega 3 in de vorm van visolie, borrageolie), vitaminen ( A, E, D) en wei-eiwit (lactoferrine).

Colostrum helpt het lichaam om verwondingen zoals zoals brandwonden, snijwonden, schaafwonden, zweren, acne, en zelfs chirurgische wonden te genezen met plaatselijke toediening1. Lokale toediening in de mond helpt het verlichten van ontstoken tandvlees, aften en gevoelige tanden en versnelt het herstel van tandheelkundige werk. Het kan worden gebruikt in klysma’s en douches voor hulp bij het elimineren van candida albicans en andere infecties.


Colostrum zorgt voor de constante ondersteuning met geconcentreerd vloeibare vorm in een flesje. De melk van de eerste levensuren is een in de natuur uniek beschermend voedingsmiddel. Ook voor de gezondheid van de mens heeft het een enorme waarde, zoals steeds meer wetenschappelijke studies aantonen. Dat maakt het zo waardevol: immunologisch werkzame inhoud stoffen. Immunoglobulinen in een hoge concentratie – immuunregulatoren – groeifactoren – vitaminen, mineralen, spoorelementen en aminozuren

Verder is herstel van het darmslijmvlies te bevorderen met o.a.: Aloe vera (sap), Kuzu, Arabinogalactans( wortel, radijs, zwarte bonen, peer, kokosnoot, tomaat, geelwortel, salie en eventueel wateroplosbare vezel uit de lariks), Zoethout (niet bij verhoogde bloeddruk) in de vorm van zoethoutthee, Colostrum, Laurinezuur( kokosmelk zonder suiker, kokosolie), Ghee, zachte geitenkaas, Spirulina platensis pacifica , salvestrolen (uit biologische groente en fruit), flavonoïden (o.a. fruit rijk aan anthocyanide zoals de bosbes), groene thee, vezels (haver,verse groenten, vers fruit, bonen), de aminozuren glutamine (avocado, cottage cheese, ricotta) en taurine (vis).

Tegelijkertijd moeten de lever en nieren worden ondersteund bij het afvoeren van toxines. Dit kan o.a. door middel van Het drinken van Aloe Vera dringingsgel Sivera  zorgen voor galdrijvende werking. Het ondersteunt de werking van de lever. 


De drank bevat 91% Aloe Vera, reinigt het lichaam en geeft het een goed gevoel. schenkt, en kan, indien gewenst, een heel leven ingenomen worden. Wij raden aan het product minstens drie maanden regelmatig te drinken, om de positieve, lichamelijke veranderingen te merken.

Essentiële suikers spelen een grote rol in het in stand houden van een goede darmweerstand. Deze essentiële suikers maken door binding pathogene bacteriën onschadelijk. 

Er zijn verschillende soorten essentiële suikers, zoals pectine, psyllium,cellulose, hemi-cellulose, glucaan, mannose, fucose, (N-acetyl)glucosamine, lignanen en gelatine. Per dag heeft een volwassene minimaal 30 gram, maar bij voorkeur 40 gram vezels en essentiële
suikers nodig.

Essentiële suikers zijn koolhydraten die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Deze onoplosbare glucoseketens bevatten medicinale stoffen met een genezende werking

De immuniteit van de slijmvliezen en de algehele weerstand kunnen worden verhoogd met behulp van voldoende vitamine D. 

Antibiotica


Pro 12 en Colostrum zijn de perfecte ondersteuning voor uw algemeen welzijn.
Pro 12 van LR bevat de 12 bacteriestammen.Per capsule bevat het ongeveer 1 miljard probiotische bacteriën. De gepatenteerde micro-inkapseling gegarandeerd beschermt de bacteriën (Octrooinummer: EP 2 228 067 A1). Aanbevolen hoeveelheid: 1 capsule per dag met een glas water. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Zorg altijd voor een gevarieerd, evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl.

De vraag is of we ons beter kunnen beschermen tegen dergelijke schadelijke bacteriën met antibiotica, dan met probiotica. Het lijkt slechts een verschil in korte en lange termijn denken en zou elkaar aan kunnen vullen.

Want nu zijn ziekteverwekkers steeds vaker resistent tegen antibiotica. Hoe meer en hoe sneller antibiotica wordt toegediend, des te groter dit probleem in de toekomst kan worden.
Met grootschalig en roekeloos gebruik van antibiotica ondermijnen we bovendien het natuurlijke afweersysteem van het lichaam. Gebruik van antibiotica, zonder daarna de darmflora weer te herstellen, maakt ons steeds meer vatbaar voor nieuwe ziekteverwekkers.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: