Vroegtijdige Huid Veroudering Voorkomen En Herstellen

De huid begint rond de 25e levensjaar de eerste tekenen van veroudering te vertonen. De celdeling verloopt trager en de aanmaak van jonge elastische weefsels neemt af.

Echte huidverbetering begint van binnen uit. Wellicht heeft u het al eens geprobeerd om uw huid in betere conditie te krijgen. Of heeft u nog geen idee waar u mee moet beginnen?

Ondanks dat u gezond eet , kan het toch zijn dat uw lichaam (huid) tekorten aan vitaminen en mineralen heeft.  Seleen is een van de mineralen met interessante eigenschappen. Het gaat huid veroudering tegen doordat het de lichaams cellen tegen beschadiging beschermd. Hiernaast versterkt selenium het imuumsysteem en is het nodig voor de goede werking van de schildklier. Het houdt een gezond metabolisme in stand door het schildklierhormoon thyroxine om te zetten in zijn actieve vorm.

Selenium is als mineraal van levensbelang en broodnodig voor het jeugdig houden van de huid. Selenium speelt een hoofdrol bij bescherming van celmembranen.

Zijn belangrijke eigenschappen is dat het vrijradicalen vernietigd en remt , waardoor deze geen schade aan kan brengen aan onze vitale organen waaronder onze huid.

Met een voeding waarin noten, volkorenproducten en vis voorkomen, zal u al ongeveer de helft van uw dagelijkse behoefte aan selenium innemen. Een selenium tekort kan het gevolg zijn van een eenzijdig voedselpatroon met veel fabrieksmatig bewerkte voedingsmiddelen.

Voedselbronnen van selenium zijn: Paranoten, cashewnoten, vis, zeewier, lever, rundvlees, kip en kalkoen, eieren, rijst, havermout, volkorenbrood, knoflook, zemelen, groente en melk.

De Drinkingsgel Sivera, Versterkt het Imuumsysteem, en hersteld de beschadiging van de vitale functies. 

Een mijlpaal op gebied van huidverouderingsverschijnselen 

Met de ZEITGARD 2 heeft LR binnen zijn Anti-Age Management een nieuwe mijlpaal op het gebied van
cosmetische huidverzorging bereikt. Door de combinatie van apparatieve en handmatige cosmetica krijgt de belofte ‘ZEITGARD, for timeless beauty’ een geheel nieuwe dimensie.
Deze combinatie concentreert zich op het huideigen stofwisselingsproces, dat door gebruik van het Anti-Ageapparaat maximaal geprikkeld en bevorderd kan worden.

Zeitgard 2 Anti-Age Device Eenvoudig rimpels verminderen,
Kent u al de nieuwe innovatie op het gebied van Anti-Aging: ZEITGARD 2? Het Anti-Age apparaat voor iedereen die de strijd tegen rimpels wil aangaan.

Met ZEITGARD 2 uit de ZEITGARD Anti-Age System-serie kunnen rimpels worden gereduceerd door de unieke technologie van dit toestel. ZEITGARD 2 biedt een combinatie van thermo-technologie en vibratie (trillingen). Deze twee technieken zijn al ingeburgerd in de dermatologie en benutten de eigen werking en aanpassingsprocessen van de huid zelf.

TECHNOLOGIE

De ZEITGARD 2 is een innovatief en nieuw product van de apparatieve cosmetica voor een optimale huidverzorging. Het maakt een intensievere en diepere behandeling van de huid mogelijk. De ZEITGARD 2 heeft als centraal onderdeel een roestvrijstalen applicatie die op basis van zijn innovatieve technologie zeer geschikt is voor de verzorging van de ouder wordende huid. De innovatie hierbij bestaat uit de combinatie van thermische en vibratietechnologie. Door een druk op de knop kan de roestvrijstalen kop tot 42 gaden warm of tot 5 graden koel worden ingesteld. Daarnaast zorgt de
vibratieoptie voor een activering van de huid.

NATUURLIJK INNOVATIEF WERKINGSPRINCIPE

De ZEITGARD 2 maakt gebruik van een combinatie van thermische (warm-koud-technologie) en vibratietechnologie. Dat zijn twee reeds bekende procedés en technieken uit de dermatologie die zich richten op de processen en aanpassingsreacties van de eigen huid.
En dat is precies waar ZEITGARD 2 wordt ingezet. Door het alternerende effect van de warmte- en koudetechnologie van het apparaat, wordt de circulatie (microcirculatie) in de huid gestimuleerd. Op deze manier bereiken de anti-ageproducten de diepere huidlagen. Daar kunnen ze hun regenererende, opbouwende en herstellende eigenschappen volledig uitvoeren. De extra vibratie ondersteunt optimaal het transport van de actieve ingrediënten in de huid. De afwisselend warme en koude applicatie bevordert de toevoer van voedingsstoffen naar de huid via de bloedcapillairen met behulp van de eigen regeneratiesubstanties van het lichaam. Tegelijkertijd worden verontreinigende stoffen uit de huid verwijderd.

VOORDELEN

• Risicovrije en duurzame anti-agingoplossing voor thuis
• Snel en gemakkelijk te gebruiken
• De ZEITGARD 2 en zijn technologie zijn gebaseerd op de fysiologische eigenschappen van de huid

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: