Actie Tot 31 December 2018

Als je nu je eigen onderneming wil starten, hebben we een uniek aanbod voor jouw.

Ik liep laatst door groningen , en keek om me heen. Wat veel winkels, en dan vraag ik me af. Wat hebben die moeten betalen toen ze hun eigen onderneming wilden beginnen. En wat hebben ze het druk, ze zijn er als eerste, vroeg in de morgen en verlaten het pand als laatste. Wat voor tijd hou je nu voor jezelf over om te genieten van je leven. 

Netwerkmarketing

Ik ben zelfstandig ondenemer geworden, ik kampte met veel gezondheids problemen. Gelukkig kwam er iemand op mijn pad die de oplossing voor me had. Je leven veranderen is goed, maar je hebt er wel gezondheid, vrijtijd en geld voor nodig. En ze kon mij alle drie bieden. En de mogelijkheid om dit te dupliceren, en anderen kunnen helpen. Dat is wat mijn passie heeft.

En mijn missie is dan ook, veel mensen helpen met hun gezondheid,meer  vrijtijd en het financieel veel beter te krijgen. Nu is er een actie tot 31 december.

Als je tot 31 december besluit om wat aan je gezondheid te doen, of je wilt meer vrijetijd, of je kan wel extra geld gebruiken om je financiele positie te verbeteren. Dan krijg je nu alle geld die je hebt betaald om te beginnen weer terug. Als je twee anderen mensen helpt.

Help twee anderen met hun gezondheid

Als je twee anderen helpt met hun gezondheid, meer vrijetijd, en financieel een betere positie te verkrijgen. Met netwerkmarketing kun je zoveel geld verdienen dat jezelf wil, en je kan zoveel mensen met het zelfde helpen. Je mag 35000 belasting vrij aan bonussen ontvangen per jaar. Je gebruikt alleen zelf de producten. Verkoop van de producten is niet nodig. Je hebt 2 maanden niet goed geld terug garantie. Je kan op vakantie gaan wanneer en hoe lang jij wil. 

Een hoge werkeloosheid

In het derde kwartaal  kende Nederland bv. al 348.000 werkelozen. . Dat is 3.8% van de beroepsbevolking. Zelfs het aantal werkloze hoger afgestuurden was nog nooit zo hoog als nu het geval is, en Europees gezien zien deze cijfers er op z’n minst zo uit als in Nederland.

Schulden

Ruim 94.000 mensen hebben zich vorig jaar aangemeld bij schuldhulpverlening. Dat is een record, meldt de branchevereniging NVVK. Een jaar eerder meldden zich nog 5000 mensen minder met schulden

Pensioen

Ruim  856.000 Nederlanders in loondienst hadden twee jaar geleden geen pensioenregeling, dat komt neer op 13 procent van de werknemers. Bij vorige tellingen ging het nog om zo’n 4 procent. 40% van de werknemers hebben een vastcontract, de anderen hebben een tijdelijk of flexibel contract.

Je word net genoeg uitbetaald

Uw baas zal altijd net genoeg betalen zodat je geen ontslag neemt, en u zal altijd maar net genoeg werk verzetten zodat ze je niet ontslaan. Dit komt omdat jij niet gemotiveerd bent voor het succes van je baas. En je baas geeft jouw niet de ruimte om je succes op te bouwen. 

Waarom is je baas rijker?

Hij werkt niet harder, maar hij had een visie, om zoveel mogelijk werknemers te zoeken, die voor zijn succes gaan werken. Dat is hetzelfde als netwerkmarketing, zoveel mogelijk mensen helpen. Alleen je hebt geen investering van 100.000 nodig zo als je baas, je hoeft geen pand, personeel, opslagplaats, en je loopt geen risico’s.

Netwerkmarketing is een beloningssysteem, wie slim is maakt gebruik van deze tijdelijke voorsprong, en positioneert zichzelf nu al binnen deze brance voor een stuk zekerheid voor in de toekomst……

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: