Neem Je Eigen Leven In De Hand

Om je eigen weer in eigen hand te nemen, is al heel erg moeilijk. Stel dat je dat van een ander wil veranderen. Is nog veel moeilijker.. Begin eerst met je eigen leven weer onder controle te nemen.

Wat is er nu in je dagelijkse leven, waar je pijn van hebt, gefrustreerd van bent. Wat zou jouw doel daar in zijn. Wil je kilo’s afvallen?. Meer financiele ruimte?. Zonder schulden leven?. Op vakantie kunnen?. Minder ziek zijn?, minder pijn hebben?. Meer vrije tijd?.

Maar hoe , hoe moet je hier nu mee starten?

Start met kleine stapjes. ‘S avonds voor je naar bed gaat , beloof je, jezelf dat je een klein stapje gaat maken de volgende dag.

afvalstoffen 

Je kan ‘S Morgens een glas water gaan nemen om je afvalstoffen te verwijderen uit je lichaam. Doe deze stap 30 dagen, dan zal het net zo gewoon als tandenpoetsen.

Een uur eerder opstaan

Wil je meer vrije tijd, kom ’s morgens iets eerder uit bed. Een uur eerder uit bed , is 30 extra in de ochtend, dit is in een jaar 365 uur per jaar die je meer vrije tijd, dit is in 10 jaar 3.650 uren is meer dan 90 fulltime werkweken= 2 jaar extra vrije tijd. Het resultaat is dan dat je meer energie , meer focus, beter slaapt.

Meer boeken lezen

Zou je meer boeken willen lezen, zou je eerste stap kunnen zijn: Elke dag 10 pagina’s lezen, dit is dan 300 per maand, 3.650 pagina’s dit is 12 boeken, dit is in 10 jaar, 36.500 pagina’s is 120 boeken. Dat zijn dan 120 boeken die je dan direct weer in de praktijk kan toepassen, of dupliceren om anderen te helpen. 

Begin met de eerste stap , het is maar 1 minuut

Met 1 minuut per dag, kan u al veel bereiken. 2 pagina’s lezen is in een jaar 10 boeken. 2 pagina’s schrijven is in een jaar 2 boeken schrijven. 1 extra glas water drinken,draagt bij aan een  gezonder leven.  3 geluksmomenten opschrijven word je  positiever en leef je gelukkiger . Om 22 uur naar bed gaan, voel je, energieker en fitter bij het opstaan. 1 minuut mediteren Geeft je meer balans , controle en rust.

Kleine stappen leiden tot grote veranderingen in je leven

2 reacties op “Neem Je Eigen Leven In De Hand”

Houthakker Henk

Goede tip van die kleine stapjes. Ik las je blogbericht een paar dagen geleden en deze tip gaat nog steeds door mijn hoofd.

borgerh

Dank je wel voor je reactie. Mooi om te lezen, dat u er weer verder mee kunt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: