Plezier In Je Leven

Genieten van de dingen die je doet, tijd vrij maken voor jezelf. Leef je leven, leef jij het leven, wat je graag wilt leven? Of heb je het gevoel datje wordt geleeft?

Wat vind je belangrijk?

Wat vind jij belangrijk in je leven? Samen de wereld rond reizen, andere culturen ontdekken. Lichaamsbeweging, de natuur in boswandelingen maken. Bergen beklimmen, lange afstanden lopen. Een hobby, knutselen, hout bewerken, kaarten maken, curssen geven, om andere mensen iets te leren. Met de kinderen dingen doen, scouting, les geven.

Ontspanning

Yoga, je verbonden voelen, met jezelf, je innerlijke rust. Boeken lezen, breien voor jezelf, vrienden, familie, voor mensen uit andere landen, bloemschikken, dingen creeren. Koken voor jezelf, familie, vrienden, of als kok.

Waarmee, waardoor krijg jij weer plezier in je leven?

Doordat ik ontdekte na mijn hersenbloeding, dat ik eigenlijk werd geleefd. Ik deed dingen die anderen van mij verwachten. Ik heb een tijdje niks kunnen doen lichaamlijk, maar was geestelijk erg actief. Ik vroeg mijzelf af, Is dit het leven, wat ik verder moet/wil leven? Het antwoord was nee, Ik heb kinderen, een man , ik ben een moeder. Ik wil leven, en hun laten zien, dat er meer is dan alleen werken, slapen en eten. Ikheb alles weer geleert, praten, lopen, koken, breien, fietsen, etc. Ik zat in een rolstoel, maar zo wilde ik niet verder. Ik heb nu plezier, in mijn leven, doe wat ik leuk vind. Ik wilde niet dood gaan, en niet geleefd te hebben.

Leef je leven, en niet het leven waar je ongemerkt in gegleden bent

Sta je altijd klaar voor anderen, doe jij altijd de dingen, waar anderen plezier van hebben. Weet jij bent ook belangrijk. Er komt een tijd dat het te laat is om plezier te hebben, kun je niet meer de dingen doen die jij leuk vind. Tijd heeft een limit, elke seconde van de dag, kun je nieuwe dingen ondernemen, en besluiten dat je voor jezelf gaat kiezen. En dat je dingen gaat ontdekken, ga iets doen wat je nog nooit hebt gedaan,maar wel al heel lang wilde doen. Ga niet denken, maar wie ben ik?. Waarom zou ik dat kunnen? Ik heb dat niet verdient? JIJ, belemmert jezelf, maak jezelf belangrijk, niemand anders kan het voor je doen.

Afbeeldingsresultaat voor leef je leven

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: